logo Casalina

KVC Langdorp verliest en vindt op week tijd een trainer

KVC Langdorp verliest en vindt op week tijd een trainer
Het KVC Langdorp van vorig seizoen onderging wat wijzigingen

Derdeprovincialer KVC Langdorp vernam in de loop van vorige week dat T1 Sven Frederickx het pand verliet. Enkele dagen later raakte bekend dat Joost Van Dessel zijn functie overneemt, het zal zijn eerste kans worden als coach van een eerste ploeg. Tijdens het verleden was hij betrokken bij de jeugdwerking van de Aarschotse ploeg.

T1 Sven Frederickx moest voorbije week met spijt in het hart afscheid nemen van de blauwen.

“Ik heb een nieuwe job met vaste dienst tijdens het weekend gekregen op het werk. Hierdoor kan ik met pijn in het hart mijn trainersschap niet meer met het werk combineren. Hopelijk is dit geen vaarwel van de voetbalsport, maar momenteel staat het even on hold allemaal”, reageerde de ontslagnemende Frederickx. “De club betreurt het ontslag, maar begrijpt dat Sven deze beslissing genomen heeft. De club dankt Sven voor zijn inzet, eerst als doelman en daarna als trainer”, reageerden ze bij KVC Langdorp.

Met Joost Van Dessel werd al snel een nieuwe naam in eigen omgeving gevonden.

“Met Joost Van Dessel hebben we een vertrouwde naam in eigen rangen gevonden. Hij kwam de voorbije jaren vaak kijken en Joost heeft in het verleden ook al verschillende van onze jeugdteams getraind. Het zal zijn debuut worden als trainer van een eerste ploeg, in zijn voordeel speelt dan weer dat hij graag met de jeugd werkt. Een voordeel gezien we volgend seizoen met een jong team zullen werken,” wist het bestuur van KVC Langdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *