logo Casalina

KVC Kessel-Lo 2000 zet op offensief vlak KFC Baal op zijn plaats

KVC Kessel-Lo 2000 zet op offensief vlak KFC Baal op zijn plaats
KVC Kessel-Lo 2000 (l) haalde tegen KFC Baal geen topniveau maar wel een topscore

Namens KVC Kessel-Lo scoorden Recinella en Biondi van net buiten het strafschopgebied, 2-0. Bezoeker Heremans stond telkens op de goede plaats voor Baal. Nadat de 3-3 er niet kwam freewheelde de Leuvenaars naar 7-2, een ietwat overdreven score maar de Leuvenaars waren offensief veel sneller.

Al in minuut twee was het prijs.

Recinella brak de score open met een schot van net buiten de Baalse zestienmeter, 1-0. Baal poogde uit te voetballen, maar botste in het middenveld op weerstand. Het tempo was op dit moment niet om over naar huis te schrijven. Op minuut twintig ging Staf links door, zijn cross vond niemand. Biondi, Japhet en Matijs Houben brachten nog gevaar maar geen treffers. Op het half uur besloot Biondi in de linkerhoek, 2-0. Aan de overzijde gaf Alaerts de bal aan Taqi die haalde via de rechterflank de achterlijn, voor doel stond Heremans klaar om in te tikken. In minuut 37 kruiste Stienlet vanaf links zijn schot, 3-1 of niet? De ref keurde zijn doelpunt af voor buitenspel, na onderhoud met zijn lijnrechter werd de 3-1 alsnog toegewezen. Op slag van rust ontsnapte Biondi aan de Baalse defensie. Hij ging alleen af op Baalse goalie Janssens, deze redde puik met de voet.

Na de rust verliep het spel in eerste instantie evenwichtig.

Iets voor het uur was het andermaal Taqi vanaf rechts met een voorzet aan de verste paal voor Heremans. Deze kon in drie keren de aansluitingstreffer maken. De uitfans, SC Baalcelona die met de bus reisden naar de Stadionlaan, werden even gek daar Heremans de 3-3 aan de voet had. Zijn schot werd weggebokst door goalie Beelen. In minuut 68 vuurde invaller Niels Houben een schot op doel af, in de rebound trof Staf raak, 4-2. Daarna was het over en uit voor de bezoekers. Van net buiten het strafschofgebied maakte Stienlet er met een afstandsschot 5-2 van, de 6-2 tikte hij binnen aan de tweede paal. Meteen goed voor een hattrick en zijn vijftiende competitietreffer. Invaller Houben was eveneens succesvol aan de tweede paal voor de 7-2. In de derde helft in de kantine kroonden de bezoekers en hun fans zich wel tot winnaar…

Doelpunten: 2’ Recinella (1-0), 30’ Biondi (2-0), 33’ Heremans (2-1), 37’ Stienlet (3-1), 58’ Heremans (3-2), 68’ Staf (4-2), 82’ en 84’ Stienlet (5-2 en 6-2), 88’ Houben (7-2)

Geef een reactie