Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

KVC Kessel-Lo 2000 speelt gelijk tegen tweede Elewijt

KVC Kessel-Lo 2000 speelt gelijk tegen tweede Elewijt
KVC Kessel-Lo 2000 moet enkele spelers missen op Rotselaar

Na een tegenvallende nul op twaalf realiseerde KVC Kessel-Lo 2000 een puntje tegen tweede in de rangschikking KCVV Elewijt. Een topprestatie na de uitzege van Elewijt op het veld van leider KFC Herent. Bestuurslid en voormalig voorzitter, Jos Lammens, toonde zich na deze prestatie terecht blij.

Op deze manier klimmen ze naar een iets veiligere elfde stek in de ranking.

“We houden aan voorbije speeldag een meer dan goed gevoel over. Deze goede prestatie én het puntje tegen de tweede was een beetje onverwacht, zeker na onze mindere reeks. Pas op, we verloren ginds in september met 2-1 in een gelijkopgaande wedstrijd, dat had beter kunnen resulteren. Dit was dan weer een prima uitslag, zeker na onze voorbije mindere weken. Na die nul op twaalf konden we ons helemaal niet tevreden tonen én terecht. We staan in het klassement beneden onze waarde, toch zeker op basis van ons geleverde voetbal. We hadden minstens zes punten meer moeten hebben. Onze plaats is in de linkerkolom rond plaats zeven of acht. Laat ons verder gaan op dit elan in de tweede ronde en wie weet waar komen we uit”, wist Lammens die momenteel instaat voor de financiën bij KVC Kessel-Lo 2000, maar tien jaar voorzitterschap achter de rug heeft.

Kessel-Lo zet zijn terugronde in op zaterdagavond 15 januari vanaf 19.30 uur en dit op het veld van buur de Stormvogels Haasrode. Ondertussen werken ze nog twee oefenduels af, thuis op dinsdag 4 januari tegen VK Berg-Op en uit op vrijdag 7 januari op Racing Meldert.

Geef een reactie