logo Casalina

KVC Kessel-Lo 2000 legt buur VK Holsbeek pad in de korf met thuiszege, weg tweede periodetitel

KVC Kessel-Lo 2000 legt buur VK Holsbeek pad in de korf met thuiszege, weg tweede periodetitel
KVC Kessel-Lo 2000 (links) hield de punten thuis tegen VK Holsbeek

Al wat VK Holsbeek nodig had op bezoek bij buur KVC Kessel-Lo 2000 was een gelijkspel. Immers de geelhemden stonden bij een draw gelijk op kop van de ranking van de tweede periode met Nossegem, beide formaties zouden dan 23 punten tellen maar Holsbeek zou het halen op doelpuntensaldo. Op Kessel-Lo speelde het thuis team twee keer een sterk openingskwartier en dat resulteerde in twee doelpunten. Een bal van de lijn gehaald, een bal over de lijn maar geen doelpunt goedgekeurd en een penaltyfout op Booten werden niet gegeven aan Holsbeek en zo vieren Kessel-Lo en Nossegem…

In de openingsfase ging Staf links door en hij wou een voozet voor doel zwiepen, maar deze vloog gedragen door de wind in de verste hoek binnen, 1-0.  Holsbeek zette druk via Nwadikwa, Uka, Hendrix en Jaubin maar Kessel-Lo begaf niet. Holsbeek probeerde, maar het thuisteam ving de gelen al aan de middenlijn op. Op minuut 25 een verre pass vanaf rechts van Luckermans die bij Jaubin terecht kwam links in het strafschopgebied. Hij plaatste de bal met een banaanschot net over. Het ging snel op en neer, thuisspeler Biondi kon de tegenstand enkele keren uit verband spelen. Iets na het half uur een schot van Jaubin die thuisgoalie Beelen klemde. Vijf minuten later nam Nwadikwa de bal aan met de rug naar doel, hij draaide snel en vuurde een kanonskogel op doel af. Keeper Beelen werd verrast door de curve van de bal, 1-1! Amper enkele minuten nog meer druk van Holsbeek, Hendrix ramde de bal tegen de onderkant van de deklat en Jaubin miste de herneming. Op slag van rust mikte Peeters een bal in het linkerzijnet.

KVC Kessel-Lo tegen Holsbeek was een duel met pittige duels
KVC Kessel-Lo tegen Holsbeek was een duel met pittige duels

De rust werd bereikt met een 1-1, maar het was duidelijk dat er nog iets ging gebeuren.

Kessel-Lo begon sterk aan de tweede helft. Een actie van Staf over links, bereikte Heyndrickx centraal die voorlangs besloot. Vankelecom maakte op minuut 55 de actie en gaf de bal aan Peeters. Hij kapte zijn man uit en besloot in de rechterwinkelhaak, 2-1! Op het uur chipte invaller Booten de bal over de doelman, een combinatie van de wind en een thuisverdediger haalden de bal van de lijn. In minuut 66 acteerde Jaubin als een goede stoorzender, hij omspeelde alles en iedereen en schoof rechts gekruist binnen. Hij vierde de 2-2, tot de ref oordeelde dat het geen doelpunt was. Het bleef 2-1, dit ondanks het gegeven dat een speler met de handen in de netten met de voet de bal uit goal afweerde. Jaubin dreigde nog met een bal op de kruising en een kopbal over. Met nog iets meer dan een kwartier te gaan ging Booten onderuit na een duel met doelwachter Beelen. Geen strafschop tot consternatie van Holsbeek, dat nog drukte, maar niet meer scoorde. Kessel-Lo laat door deze zege de voorlaatste plaats aan Racing Butsel en ziet SK Nossegem zonder spelen de tweede periodetitel naar zich toekomen.

Doelpunten: 2′ Staf (1-0), 37′ Nwadikwa (1-1), 55′ Peeters (2-1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *