logo Casalina

KVC Haacht wil progressie maken

KVC Haacht wil progressie maken

In tweede provinciale A wil KVC Haacht alleszins beter presteren in vergelijking met vorig seizoen. Toen ontsnapte het op de laatste speeldagen voor de competitiestop op het nippertje aan de degradatie, dat is een scenario dat ze bij de wit-zwarten absoluut willen voorkomen.

T2 Dirk Durinck kijkt deels terug en met gezonde ambitie vooruit.

“Vorig jaar begonnen we met goed voetbal, maar bleven de punten uit. Daarna belandden we in een sukkelstraatje. Daarna zijn we net op tijd wakker geschoten. Er zat meer als voldoende kwaliteit in de groep, maar het kwam er pas uit toen we aanvallend begonnen te spelen. De sportieve resultaten volgden gelukkig en zo waren we op ons sterkste, net op tijd”, kijkt de T2 en vroegere spits terug. “Onze ambitie is om een vrij rustig seizoen te spelen in de middenmoot, liefst van al in de linkerkolom. Voor het eerst in jaren hebben we een vrij nieuwe kern. Ondanks de late voorbereiding konden we de nieuwe krachten succesvol inpassen, daar ben ik blij om. Onze kapitein Daan Van den Bosch had naar jaarlijkse gewoonte een kwaaltje opgelopen, maar dat kwam snel weer in orde. We trekken nu vol vertrouwen om zaterdagavond Kessel-Lo partij te geven op hun veld. We zullen er alles aan doen om de driepunter huiswaarts mee te nemen. In onze groep is iedereen blij dat ze opnieuw competitie kunnen spelen, we hebben een formatie waarin de voetbalpassie enorm leeft. Dat belooft voor wat nog komen moet!”

Meer informatie over KVC Haacht vind je op http://kvchaacht.be/kvch/.

Nieuwkomers: Jens Devroey (Haasrode), Arne Meynaerts (Berlaar), Mbaya Berly Kanana (Machelen), Simon Vanderborght (Perk), Carlynce Larieux Van Loock (Schriek), Brian Vermeij (Katelijne), David Boda (Schriek), Mohamed Abdellati (Veltem), Solaiman Skifati (Wezemaal), Dardan Bugaj, Younes El Azrak (Leest), Lars Verrekt (Betekom), Nathan Junius (Tremelo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *