logo Casalina

KVC Haacht grijpt terug naar zekerheid met nieuwe sportieve staff

KVC Haacht grijpt terug naar zekerheid met nieuwe sportieve staff
KVC Haacht stootte door naar tweede provinciale in de zomer van 2017 na een testmatch

KVC Haacht heeft de technische staf vervangen om het nieuwe voetbalseizoen voor te bereiden en de overgang goed te laten verlopen. Na de 7 op 27 van de voorbije weken kreeg trainer Koen Merchez zijn ontslag bij derdeprovincialer KVC Haacht. De jeugd blijft gelukkig kansen krijgen bij de wit-zwarten.

Merchez was na het ontslag van coach Daniel Simmes begin januari doorgeschoven van assistent naar T1. Met Eric Festraets werd nu een derde hoofdcoach aangesteld dit seizoen. Festraets heeft een verleden in Haacht. Onder hem promoveerde zwart-wit zes jaar geleden nog naar tweede provinciale na een spannende enorme warme eindrondematch op KFC Herent tegen Sporting Erps-Kwerps. Uiteindelijk won KVC deze in het slot van de verlengingen met 4-3 na een schuiver van Tuur Poukens.

T2 wordt Raf De Zaeyer, hij was vorig jaar hoofdcoach van Haacht. De verdere omkadering van de senioresploegen wordt uitgewerkt en de club blijft de strategie om vooral met eigen opgeleide jeugdspelers te werken, hoog in het vaandel dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *