KVC Haacht en Tielt-Winge 3000 delen de punten

KVC Haacht (l) in zijn laatste thuismatch tegen Tielt-Winge 3000

Tijdens het eerste kwartier na de pauze vielen alle doelpunten in het duel in tweede provinciale a tussen KVC Haacht en Tielt-Winge 3000. In de slotfase miste de thuisploeg nog de kans op de zege via Casteur die zijn inzet op de paal zag uit elkaar spatten. KVC mikte op de snelle omschakeling via de flanken, Tielt-Winge 3000 zocht in eerste instantie met lange ballen zijn spitsen.

Na iets meer dan tien minuten was er wat geharrewar voor het Tieltse doel. In eerste instantie beproeft Casteur zijn geluk, hij ziet zijn schot afgeschampt. In de herneming vond Haachts kapitein Van den Bosch een opening, hij trapte op doel maar keeper Didi Putseys redde met de voet.

Op minuut twintig trok Haachtenaar Wouters op de rechterflank op wandel, zijn voorzet werd afgeblocked. Kort daarna werd een mankende Elen bij Tielt vervangen door Wens. Iets voor het half uur speelde TW 3000 een actie uit, met een pass werd er van flanken veranderd en belandde de bal bij Demal die over schoot. Thuisspeler Dolphe zette zich aanvallend door en zette de bal voor naar Casteur, doelman Putseys zat er nog tussen. Aan de overzijde stormde Smeets door naar doel, maar Haachtse goalie Andries was bij de pinken en werkte hij de bal weg.

Kort na rust kreeg Van den Bosch de bal toegespeeld in het strafschopgebied. Hij controleerde de bal op de borst en trapte de bal binnen, 1-0. Amper enkele minuten later proficeert Smeets van een foutje van de thuisdefensie, 1-1. In de slotfase zag Casteur zijn schot op doel nog tegen de paal uit elkaar spatten.

Doelpunten: 47′ Van den Bosch (1-0), Smeets (1-1)