logo Casalina

KV Tremelo wint laatste oefenmatch bij titelkandidaat Crossing Vissenaken

KV Tremelo wint laatste oefenmatch bij titelkandidaat Crossing Vissenaken
Meerkens (centraal) kan zichzelf meestal goed doorzetten in acties

De bezoekende wit-zwarten begonnen goed aan de partij, dat zagen ze geaccentueerd met de 0-1 van scherpschutter El Attabi. Net daarna miste hij de kans om de voorsprong te verdubbelen, na prima kansen voor Crossing zien ze hun moeite beloond met de 1-1. Meerkens beslechtte de match met een mooie actie en de winnende treffer.

Veelbelovend begin

Tremelo kwam aan de aftrap zonder spits Jasper Steylaerts die lichtjes geblesseerd afwezig bleef. El Attabi zette de strijdvaardigheid van KV Tremelo op de mat om in een mooie actie. Hij kapte drie tegenstanders uit en deponeerde de bal met een mooie plaatsbal in de hoek. Hij zag kort daarna de 0-2 op de kruising belanden. Thuisdoelman Francois was daarna nog twee keer goed bij de pinken en kon erger voorkomen. Flankspeler Laruelle viel geblesseerd uit en is out voor zondag voor de competitie-opener, zondagnamiddag uit op Drieslinter.

Crossing pikkelde ondertussen bij qua kansen. Vranckx kreeg een grote kopkans voorgeschoteld, maar besloot over. Kort nadien zette Oliviers een actie op, zijn voorzet wordt op open doel over getrapt door De Mesmaeker.  Na een geanimeerde eerste speelhelft was 0-1 de ruststand.

Vissenaken komt in de tweede helft

Na de pauze bracht het thuisteam meer controle in het spel op via voorspeler Ulens. Dit resulteerde snel in een gelijkmaker. Bezoeker Van Uffel legde te kort terug op doelman Collier, dat verliep minder vlot dan verwacht en Crossingspeler Oliviers komt zich mengen. Deze wordt onderuit gelopen door Van Nuffelen, de ref wees resoluut naar de stip. Ulens benutte de strafschop. Tremelo was niet onder de indruk, al snel kwam de reactie.  Meerkens maakte de actie over de linkerflank en stormde door naar de doelman. Vanaf de rand van het strafschopgebied vlamde hij de bal met de rechtervoet in de kruising.

Crossing wilde daar iets tegenover stellen. Op pass van De Kerpel speelt Vangoethem door op Ulens die de bal over werkte.  Voor de thuisspelende wit-blauwen was er genoeg wil om iets te doen, maar de beslissende laatste pass is vaak te onzorgvuldig. Zo wint Tremelo zijn laatste repetitie, ze starten zaterdagavond met de competitie op het veld van Boutersem United. Crossing doet dat zondag op het veld van het niet te onderschatten Drieslinter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *