logo Casalina

KV Tremelo wil als feniks uit assen rijzen in vierde provinciale

KV Tremelo wil als feniks uit assen rijzen in vierde provinciale

Buiten zijn team én de nieuwkomers stelde nieuwbakken vierdeprovincialer KV Tremelo zijn oefenschema en ook zijn ambities voor in supporterscafé Coconuts in de Kruisstraat in Tremelo. Onmiddellijk terug naar derde stijgen is de eerste betrachting.

“We willen erbij zijn om op te gaan, het is duidelijk ons doel is de eindronde. De term kampioen spelen, nemen we niet in de mond. We gaan er een goede groep uit kneden en mits een goede voorbereiding moet het zeker goed komen. We hebben een gedreven en jong team met groeimogelijkheden. Iedereen moet op dezelfde lijn raken”, aldus nieuwe coach Andy Van den Acker. “We moeten leren uit vorig seizoen. Er moet opnieuw plezier, beleving en samenhorigheid in de club gebracht worden. We nemen een nieuw elan met een nieuwe trainer en T2. We willen zo snel mogelijk bovenaan staan met een jonge kern met een gemiddelde leeftijd van 22 à 23 jaar”, vertelde voorzitter Joris Stalpaert.

Buiten nieuwe coach Andy Van den Acker en T2-speler Aleandro Swiggers trok KV Tremelo 11 spelers aan. Deze werden allen voorgesteld in supporterscafé Coconuts in Tremelo. Het gaat om spits Toon Van Embden (Keiberg), Senne Noppen, Yentl Verschueren, Tjardo De Graef en Lander Broos (allen Betekom B), Axel Min (U23 Lyra-Lierse), Anton Galbusera, Flor van Schuylenbergh en Niel Verhoeven  (allen Lozenhoek Keerbergen), Jarno Van Uffel en Artur Ector Silva Pereira (beiden vrije spelers). Verschueren en De Graef waren afwezig op de voorstelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *