KV Tremelo (voorlopig) alleen op kop

KV Tremelo viert de zege op Rotselaar

KV Tremelo won de topper op Sportief Rotselaar B. Beide teams stonden aan de leiding met het maximum van de punten, aanvaller El Attabi scoorde twee keer met rake schoten. Waar je de eerste helft snel kan vergeten, regende het kansen in de tweede “time.” Beide doelmannen kregen flink wat werk om op te knappen.

In de eerste helft ging de match op en neer en werkt er vaak met de lange bal gewerkt.

Sportief Rotselaar B kreeg twee mooie kansen, maar de bal ging of over of deze werd overgetikt door Tremelokeeper Collier. Bezoeker Sofrone liet zich tegen zijn ex-ploeg opmerken met goede passen.

Rotselaar begon na de koffie hoog te pressen en zette Collier onder druk.

Verbeeck en Houtevels verkwisten kansen in de zone van de waarheid. Aan de overkant trof El Attabi wel raak. Hij kreeg de bal links op de grens van het strafschopgebied en trapte overhoeks binnen, 0-1. Kort voordien had hij thuisdoelman Borgions al opgewarmd met een bal op diens vuisten. Net na het uur trapte Baeten naar doel, onderweg raakte het de hand van Rotselaarverdediger Bogemans. De ref oordeelde dat het hands was en gaf de strafschop. Bezoeker El Attabi zette zich achter de bal. Zijn penalty, die naar links was gericht, werd gered door Borgions.

Bogemans  gaat in discussie met de ref omtrent de gegeven strafschop
Bogemans gaat in discussie met de ref omtrent de gegeven strafschop

Tremelogoalie Collier kon zich nog twee keer onderscheiden: bij twee stilstaande fases dook Lambrechts net voor hem op. Twee keer bracht Collier sterk redding, vooral de tweede keer was spectaculair. Aan de overzijde tekenden andermaal El Attabi en de invallende broers Steylaerts voor gevaar. Ook Mariens bleef goed werken. Tremelo bleef in de slotfase morsen met de kansen, Meerkens deed dit tot twee keer toe. In extra tijd klaarde El Attabi het klusje, een afstandsschot in de rechterbenedenhoek bracht zekerheid en de 0-2. Na deze zege staat KV Tremelo even alleen op kop.

Doelpunten: 58′ en 91′ El Attabi (0-1 en 0-2)