logo Casalina

KV Tremelo blijft uit winnen

KV Tremelo blijft uit winnen
De blonde Max Mariens centraal in beeld

KV Tremelo ging op de openingsspeeldag winnen op het veld van Boutersem United met 0-1. Met nog een kleine twintig minuten te gaan, scoorde middenvelder Max Mariëns de enige en dus winnende treffer. De groep kreeg een boost.

Op voorhand werd Boutersem gezien zijn vele gerichte aankopen als de te kloppen titelfavoriet beschouwd.

De bezoekende wit-zwarten klopten wel in hun laatste oefenmatch het sterke Crossing Vissenaken.

“De wedstrijd moet altijd gespeeld worden. Bij iedereen van ons was het geloof op voorhand wel aanwezig dat er een overwinning in zat”, opent de matchwinnaar.

In de eerste helft kreeg Tremelo iets voor het half uur een strafschop tegen, maar Stockx miste deze. Hij trapte over.

“Vooraf wisten we wel dat het geen makkelijke match ging zijn. We krijgen drie penaltyfases voor de kiezen, waarvan er eentje werd gefloten. We hebben geluk dat ze in de eerste helft hun penalty missen. Over de volledige negentig minuten bekeken, hebben we geen enkele echte kans weggegeven. Het blok stond heel goed en er was heel veel discipline in balverlies. Ze hadden het moeilijk met onze snelle omschakeling en veel lopende mensen. Dan is het natuurlijk leuk om zelf dat goaltje mee te pikken. Het was een overwinning van alle vijftien spelers die meegingen”, wist de blonde middenvelder. “Op het einde was er wat powerplay dat van hen uitging, maar zonder ons echt pijn te doen. “Bij mijn goal komt de bl voor de voet van Hannes Baumans die hem heel knap in één tijd voor gooit. Ik kan aan de rand van het strafschopgebied de bal op de borst pakken en tussen twee verdedigers door in de richting van het doel draaien. Ik werk hem dan overhoeks binnen.”

KVT ontvangt volgende speeldag HO Bierbeek B dat eveneens won.

“Dat gaat ook geen makkelijke wedstrijd worden, maar we moeten verder bouwen op de laatste wedstrijden en dan zie ik dat goed komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *