logo Casalina

KV Tremelo B telt overvolle ziekenboeg en speelt niet tegen leider Sporting Kortenberg

KV Tremelo B telt overvolle ziekenboeg en speelt niet tegen leider Sporting Kortenberg
KV Tremelo B anno 2021-2022

In vierde provinciale C ging deze zaterdagavond in de Basdongenstraat om 18 uur normaal KV Tremelo B tegen leider Sporting Kortenberg spelen. De thuisspelende wit-zwarten raken niet aan genoeg spelers, niet door een corona- maar een heuse blessuregolf. Trainer Wally Fioole hoopt snel op beterschap maar vreest ervoor.

De kern van KV Tremelo B bestaat uit 25 speler waarvan er zich ongeveer 18 enorm actief met voetballen bezig houden.

“Onze kern is breed genoeg maar door corona zijn de spelers onvoorbereid aan het seizoen begonnen en volgden blessure na blessure. Ook bij de A-ploeg weerklinkt hetzelfde liedje. Het plan was dat de afvallers van A-ploeg aanvankelijk bij ons kwamen, maar dit is nog maar één keer gebeurd. Zij hebben zelf zoveel kwetsuren dat ze ons niet kunnen helpen. Ik snap ook wel dat het niet zo motiverend is om in de onderste regionen van vierde provinciale mee te spelen. Ik ben er zeker van dat er momenteel heel veel ploegen met deze problemen kampen. We waren voor nu zaterdagavond maar met acht”, vertelde trainer Wally Fioole.

Meer dan tien spelers van de Tremelose B-ploeg zijn out, waarvan de helft tot na Nieuwjaar. Had de match deze zaterdagavond plaats gevonden dan te veel spelers met fysieke hinder onmiddellijk negentig minuten moeten spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *