logo Casalina

KV Tremelo B steunt op een goed collectief

KV Tremelo B steunt op een goed collectief
De kern van KV Tremelo B

KV Tremelo B komt voor het tweede seizoen in competitie. In hun derde wedstrijd van het seizoen komen ze zaterdagavond vanaf 18 uur Olympia Wijgmaal B op eigen veld tegen. Trainer Willy Cnops kan beroep doen op grotendeels dezelfde ploeg als vorig jaar.

De formatie ontstond uit de assen van de reserven van KVC Haacht die vier jaar op rij kampioen speelden en daarbij zo goed als niet verloren.

“Onze groep is goed samen gebleven. Ze zijn slimmer en sterker geworden, daarenboven zijn er extra vrienden van de spelers bijgekomen met voetballende kwaliteiten. Onze brede kern is een voordeel. Bij het stop zetten van de competitie telden we 21 punten. Stel dat we vorig jaar zo”n 25 punten zouden behaald hebben, dan zouden onze ambities nu toch wel hoger moeten liggen”, klinkt het ambitieus bij Cnops.

Ze zijn een grote vriendenkring op en naast het voetbalveld.

“We maken flink wat plezier en we werken steeds toe naar een stevig matchke in het weekend. De team spirit primeert boven de som van de individuele kwaliteiten en dat zou ik zo willen houden om een sterk collectief te vormen. We treffen zaterdag een goed voetballende ploeg in de vorm van Wijgmaal B, onze ingesteldheid blijft dezelfde. Hopelijk kunnen we iets oogsten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *