Q8 tempo oil banner

 

KV Tremelo A en B oefenen, ref Thomas viert veertigste verjaardag op het veld

KV Tremelo A en B  oefenen, ref Thomas viert veertigste verjaardag op het veld
KV Tremelo A en B en jarige ref Thomas waren er klaar voor

Scheidsrechter Laurens “Lorre” Thomas uit Tremelo vierde onlangs zijn veertigste verjaardag. Dat wilden de trainers van KV Tremelo A en B, Kris Iwens en Wally Fioole, niet zomaar laten voorbij gaan.

Hun elftallen werkten op de Vinneweg bij een warm weertje coronaproof een gezapige oefenstonde af waarbij het toch wel al snel duidelijk was dat KV Tremelo A over de beste kaarten beschikte. Een kleine tien toeschouwers waren eveneens op post. Ref Thomas stond erbij, pufte, keek ernaar, floot een overtreding en liet het zich allemaal wel gevallen. “Het was voor mij eerste wedstrijd op meer dan een jaar tijd. Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”, reageerde de tevreden jarige na afloop. Hij floot vele jaren in de Vlaams-Brabantse provinciale reeksen en komt ook vaak in actie als lijnrechter, sinds enkele jaren is hij in de Antwerpse provinciale reeksen actief. Dat kan je hier nog eens nalezen.

De exacte eindscore was niet helemaal duidelijk, maar het werd een duidelijke overwinning voor de derdeprovincialer tegen het kleine broertje dat een reeks lager uitkomt. Het competitiebegin is nog niet voor onmiddellijk, maar er komt stilaan schot in de zaak…

Geef een reactie