logo Casalina

KSV Schriek opent tegen Noordstar

KSV Schriek opent tegen Noordstar
Het merendeel van de kern van KSV Schriek

De voorbije seizoenen verloor KSV Schriek flink wat van zijn pluimen, maar de geel-blauwen zijn niet van plan om zich te laten doen in derde provinciale C. Trainer Rachi Larbi hoopt op een goede competitiestart zodat de trein is vertrokken, om te beginnen zondagnamiddag thuis tegen Noordstar. Hij heeft een voorbereiding met ups en downs achter de rug.

Van de kern van vorig seizoen bleven er vijf spelers over, om en bij de vijftien anderen kwamen erbij.

Onder andere ervaren spelers zoals vleugelverdediger Maxim Coenen (Katelijne), middenvelder Souhail El Aissaoui (Buggenhout), verdediger Dries Mues (Bekkevoort), doelman Stef Van Winkel (VK Holsbeek)en verdediger Dieter Poinet (KVZ Glabbeek) vervoegden KSV Schriek. Trainer Larbi nam het halfweg vorig seizoen over, voordien was hij actief als trainer bij de U19 van KSK Heist.

“Het is voorlopig koffiedik kijken in deze reeks, we hadden tijd nodig om de nieuwe spelers in te passen. We hebben lang kunnen trainen, maar als gevolg van corona verliep dat in stukken. Soms individueel, dan in groep, daarna volgden afgelaste matchen. Kortom het verliep met hoogtes en laagtes”, opent de T1. “Ik heb komende tegenstander Noordstar nog maar eens zien spelen. Ze kunnen op aanvallend vlak wel wat gewicht in de schaal werpen, maar er liggen mogelijkheden voor ons. Gelukkig is er zondag een coronaproof barbecue bij ons voorzien, zo zijn we zeker van wat extra steun van onze supporters. Hopelijk kunnen we ze een prima match met een meer dan degelijke mentaliteit voorschotelen. Met deze voetballende ploeg is de hoofdzaak om tegen Noordstar de drie punten te pakken. Een goede start kan voor de rest van het seizoen meegedragen worden. Hopelijk zal dit voor ons het geval zijn.”

Afspraak zondagnamiddag vanaf 15 uur aan de Tuindijk in Schriek voor deze wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *