logo Casalina

KSK Beveren keert deze zaterdag terug naar de Freethiel

KSK Beveren keert deze zaterdag terug naar de Freethiel
Legendarisch stamnummer 2300 speelt terug een thuisduel in de Freethiel
Komende zondag is het Palmzondag. Op die dag wordt bij de Christenen de intocht van Jezus Christus in Jeruzalem gevierd. In Beveren en omstreken wordt ook zaterdag een feestdag: dan wordt de intocht en terugkeer van traditieclub KSK Beveren naar de heilige grond van de Freethiel gevierd!
KSK Beveren, de traditieclub die in de jaren ’70 en ’80 furore maakte door twee keer landskampioen te worden en twee keer de Beker van België te winnen, beleeft hoogdagen. De Beverse traditie- en familieclub is sinds 2022 terug actief onder het historische stamnummer 2300 en klopt net als vorig jaar nadrukkelijk op de poorten van het nationale voetbal. Met een derde plaats in eerste provinciale is alles nog mogelijk en lijkt minstens een eindronde al in zicht.
Zaterdag 23 maart 2024 zal een nieuwe hoogdag worden: de door fans bestuurde club keert dan terug naar de Freethiel, waar Herleving Red Star Haasdonk wordt ontvangen voor een echte Beverse derby

Vorig seizoen werd reeds een andere Beverse derby op de Freethiel gespeeld, tegen Svelta Melsele. Toen mocht KSK Beveren meer dan 1.000 supporters en sympathisanten ontvangen in het stadion. De club hoopt dat de voetballiefhebbers komende zaterdag opnieuw in grote getalen aanwezig zullen zijn.
De aftrap op de Freethiel wordt komende zaterdag om 20 uur gegeven, al zijn supporters reeds vanaf 18 uur welkom voor de footlunch of om voor de match al iets te gaan drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *