logo Casalina

KSC Wiekevorst is op zoek naar een eerste doelman!

KSC Wiekevorst is op zoek naar een eerste doelman!
KSC Wiekevorst verjongt voor het tweede jaar op rij

Bij vierdeprovincialer KSC Wiekevorst blijft het meeste bij hetzelfde, enkel hun doelmannen veranderen. Doelman Kristof Lievens stopt met voetballen en keeper Wout Vanberghen keert terug naar derdeprovincialer KVV Noordstar. Daarom zoeken de geel-zwarten nu een eerste doelman, de rest van de ploeg blijft grotendeels onveranderd gezien ze hun jonge project alle kansen willen geven.

Jonge doelman Yentl Vermeulen (16) maakt de overstap van de U17 naar het A-team. De rest van de ploeg blijft net zoals de trainersstaff onder leiding van T1 Joachim Wyns.

“We zijn actief op zoek naar een eerste doelman, iemand met wat ervaring zou een voordeel kunnen betekenen. We zoeken iemand die van achteruit onze troepen naar voren zou kunnen stuwen. Vermeulen krijgt een kans bij de grote jongens als tweede doelman”, bevestigde gerechtigd correspondent Luc Indekeu. Ge├»nteresseerde doelmannen kunnen zich kenbaar maken via luc.indekeu@hotmail.com. “We zijn nog met enkele gerichte transfers bezig, maar dat zijn er niet enorm veel.”

Het leerproces met de jeugd kreeg amper kansen om zich te bewijzen.

“Het is ergens moeilijk om ambities naar volgend jaar toe te schetsen. We speelden amper vier matchen en bleven met nul punten achter en kwamen op zich niet al te veel te weten. Het is een leerproces met veel jonge spelers waarmee we aan het begin van het seizoen aan een avontuur begonnen. Ze kregen geen kans om het af te maken en vinden het jammer dat ze geen resultaten konden laten noteren. De spelers willen nog dezelfde weg bewandelen en zo flink wat plezier beleven. De vraag is ook: welke spelers stoppen er na en door deze coronacrisis bij de andere meer ervaren teams? Ik vrees dat we van deze situatie nog niet snel vanaf zijn, ik ben benieuwd naar wat nog komen moet en blijf het positief bekijken.”

KSC Wiekevorst bestaat in totaal uit ongeveer 220 leden, waarvan 167 spelers verdeeld over het eerste team en de jeugdploegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *