logo Casalina

KSC Keerbergen verjongt ploeg

KSC Keerbergen verjongt ploeg

KSC Keerbergen eindigde in het verkorte vorige seizoen vierde in zijn reeks in vierde provinciale, of die prestatie te evenaren valt blijft voorlopig een vraagteken. Nieuwbakken trainer Tom Roelandts komt uit een andere reeks en is nog niet helemaal bekend met de reeks. Als hij zijn sterkste ploeg kan opstellen, acht hij zijn blauw-witten tot veel in staat.

Na zijn voetbalcarrière kwam hij in het trainersschap aan de bak bij Delta Londerzeel, daarna volgden twaalf jaar bij Wolvertem-Merchtem en een jaartje bij de provinciale U21 van Herent.

“Ik hou nog acht spelers van vorig jaar over, momenteel zit ik met een kern van zeventien à achttien spelers. Daar mag altijd nog eentje bijkomen. We hebben een heel jonge groep waarin enkel onze centrale verdediger Ken Mariën veel ervaring heeft. We hebben snelheid in onze rangen, maar moeten nog wat werken aan onze duelkracht. Dat zal ik erin proberen drillen”, wikt en weegt de T1. “Ik heb vorig seizoen drie matchen komen bekijken, verder reikt mijn kennis van de reeks niet. Het zijn voor mij volledig nieuwe tegenstanders, velen zijn ook B-ploegen waarin eveneens jonge spelers de dienst uitmaken. Ik heb me ook laten vertellen dat KFC Werchter en Klim-Op Begijnendijk de teams zouden zijn die bovenaan het klassement de lakens zouden moeten uitdelen”, zegt Roelandts. “In mijn kern hoop ik dat we we gespaard blijven van al te zware blessures. Indien ik mijn basisploeg kan opstellen, dan ziet het er volgens mij heel mooi uit”

De spelers die resideren aan de Raambeekweg openen de competitie op KAC Betekom B.

“Ik verwacht bij de tegenstander eveneens een jonge ploeg. Ze zakten vorig seizoen naar vierde, we zullen ze allerminst onderschatten.”

Nieuwkomers: Robin Simmes (Schriek), Bryce De Greef (KFC Baal), Laurens Verdyck (vrije speler), Joost Dunbavin (Kampenhout), Miguel Spincemaille en Ivan Osier (beiden KFC Hooikt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *