logo Casalina

KSC Keerbergen kleurt helemaal blauw-wit voor eindrondeduel tegen Europa 90 Kraainem B

KSC Keerbergen kleurt helemaal blauw-wit voor eindrondeduel tegen Europa 90 Kraainem B
KSC Keerbergen anno 2022-2023

Op zondagnamiddag 7 mei ontvangt ambitieuze vierdeprovincialer KSC Keerbergen in deze belangrijke match om te kunnen promoveren naar derde provinciale Europa 90 Kraainem B. De aftrap vindt plaats om 15 uur. Het zal trouwens een speciale match met een unieke actie worden: met een gratis hamburger voor elke blauwwit geklede thuissupporter. 

De club heeft de ambitie om naar derde provinciale te gaan en kan dat via de eindronde. Dat promoveren is hen in het verleden nog maar 2 keer gelukt, in 1962 en in 2014.

In de reguliere competitie eindigde KSC Keerbergen op een derde plaats met 69 punten en scoorden ze maar liefst 99 keer. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk om te promoveren via een eindronde met directe uitschakeling in Vlaams-Brabant. De eerste match is komende zondag thuis 7 mei tegen K. Europa 90 Kraainem FC B.

“We willen graag dat heel het stadion aan de Raambeekweg gevuld geraakt en blauwwit kleurt. Vandaar een unieke actie voor deze unieke match: voor elke blauwwit geklede thuissupporter is er een gratis hamburger. De harde supporterskern van den Eska, de Ultra’s, zullen ook zeker van de partij zijn met trommel en vlaggen om hun ploeg zo goed mogelijk te steunen in deze belangrijke match. We roepen daarom alle voetballiefhebbers van de streek ook op om onze eerste ploeg komende zondag te komen aanmoedigen. De deuren zijn al open vanaf 14 uur. Als we zouden doorstoten naar de volgende ronde, wacht de winnaar van de match Sporting Erps-Kwerps – RWL Sport B. We kijken alvast vol spanning uit naar deze cruciale match en hopen op een mooi duel voor een vol huis. Het zou een mooie beloning zijn voor een sterk seizoen voor de spelers van trainer Ken Mariën, die al onmiddellijk hoge ogen gooit in zijn eerste jaar als hoofdcoach. Alle supporters op post!”, klonk het bij den Eska.

Euro 90 Kraainem B eindigde als vierde met 60 op 90 in vierde provinciale D. Ze wonnen daarenboven de derde periodetitel met een klinkende 31 op 33 en scoorden dit seizoen 92 keer. Ze sloten de competitie af met 3-0-winst tegen ERC Hoeilaart B.

Euro 90 Kraainem B kwam bij Kessel-Lo B zegevieren
Euro 90 Kraainem B komt op bezoek bij KSC Keerbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *