logo Casalina

KRC Boortmeerbeek ziet twee spelers komen en drie gaan

KRC Boortmeerbeek ziet twee spelers komen en drie gaan
KRC Boortmeerbeek hoopt deze zomer om de Beker van Boortmeerbeek te strijden

In tegenstelling tot andere jaren bleef de transferbedrijvigheid bij KRC Boortmeerbeek grotendeels beperkt. Ze trokken voorlopig twee nieuwe spelers aan, aan de andere kant nemen ze afscheid van een trio. Het vertrouwen in het team van de rood-zwarten is er, zeker omdat ze als promovendus in derde provinciale bovenaan de ranking stonden met een twaalf op twaalf.

Nummer tien Leslie Serranne gaat dichter en bij huis voetballen en trekt naar SC Duffel. Spits Kevin Schoeters en technische middenvelder Robby Wellens stoppen met voetballen. De rest van de kern heeft bijgetekend voor volgend jaar.

“Met Said Abbou (31) werd een ervaren spits gehaald met ervarng in nationale reeksen waaronder Westerlo, RAFC Antwerp, KV Mechelen, KAC Betekom, Kampenhout en Sint Lenaarts. Hij is een jeugd vriend en ik ben blij dat ik hem heb kunnen overtuigen om naar Boortmeerbeek te komen. Tweede aanwinst Maxence Allaer (22) is een middenvelder, die zijn jeugdopleiding bij Anderlecht heeft gehad. hij komt over van Melsbroek. Verder komt er nog maximum één flankspeler bij en dan denk ik voldoende gewapend te zijn voor het nieuwe seizoen”, wist trainer Joey Degroof. “We mikken op een rustig seizoen en proberen verder te gaan op ons elan van vorig jaar ,waar we toch op kop stonden met een twaalf op twaalf en een match minder gespeeld.”

Ondanks corona hoopt KRC Boortmeerbeek binnen enkele maanden enkele activiteiten te kunnen organiseren.

“Ons jeugdtoernooi zal plaats vinden in het weekend van 21 en 22 augustus, dat is de zevende editie van de Calimero Cup. Ook ons mosselfeest op 15 augustus moet voor extra inkomsten zorgen. Ook zullen er in mei testtraingen plaatsvinden om extra jeugdspelers aan te trekken.”

Voorts neemt Steven Verbeeck de coördinatie van de jeugd op zich neemt en Pascal Witpas zal de coördinatie van het eerste elftal en de reserven voor zich nemen. Met clubmonument Freddy Dekeyser gaat alles momenteel goed, buiten zijn werkuren fietst hij wat in het rond om de tijd te doden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *