logo Casalina

KOVC Sterrebeek raakt stilaan op toerental

KOVC Sterrebeek raakt stilaan op toerental
Doelman Van Acker in actie

KOVC Sterrebeek realiseerde de voorbije speeldagen een prima negen op negen. Aanwinst in doel en local boy Jochen Van Acker speelde hier uiteraard een rol in. De blauwen mikken op top vijf en voorlopig zijn ze als vierde na zes speeldagen met een twaalf op achttien goed onderweg.

“Ik had eigenlijk op voorhand niet echt verwachtingen geschetst. We hadden niet echt een goede voorbereiding achter de rug en de eerste drie matchen waren ook nog niet echt top. Sinds de 2-3-uitzege op Steenokkerzeel zijn we meer een ploeg geworden. De nieuwe manier van werken van de nieuwe trainers wierp zijn vruchten af, dat gekoppeld aan redelijk wat nieuwe spelers die we moesten inpassen”, opent de keeper. “Mijn rol in de voorbije negen op negen was om op de juiste momenten rust te brengen en de ballen te pakken die nodig zijn. Daarenboven heb ik ook nog flink wat ervaring te delen met de spelersgroep.”

Sterrebeek ontvangt komende zondagnamiddag Meise B, van onderschatting zal geen sprake zijn.

“Tegen rode lantaarn Meise B zal er van het gevaar van onderschatting absoluut geen sprake zijn! Dat zal onze T1 Alain Balis nooit laten gebeuren! Trouwens, iedereen heeft er enorm veel zin in, dus ook tegen Meise B moet en zal er gepresteerd en gewonnen worden”, besloot de kapitein van KOVC Sterrebeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *