logo Casalina

Korbeek Sport buigt een 1-4 om naar een 6-4

Korbeek Sport buigt een 1-4 om naar een 6-4
De broers Vandevenne (links en rechts) in beeld

Korbeek Sport hield na een spectaculaire wedstrijd de drie punten thuis tegen KOVC Sterrebeek B in vierde provinciale C. Het werd 6-4 voor Korbeek en dit nadat ze op het uur nog 1-4 in het krijt stonden. Zo stijgen de blauw-rood-witten naar een gedeelde zesde stek met een 7 op 15.

“We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd met enkele kleine kansen. Toch viel het doelpunt aan de overkant met een eerste keer Ainsley Mariën voor Sterrebeek. Nadien konden we gelijk maken na een individuele actie van Floris Vankeer. Daarna kenden we een bijzonder slap half uur waarin we maar liefst drie tegentreffers te verwerken kregen en zelf drie opgelegde kansen misten, waaronder een strafschop”, wist doelpuntenmaker Viktor Vandevenne. “Na de rust voelden we dat we beter in de match kwamen. Toch viel de bal niet meteen goed en kregen we niet wat we verdienden. In minuut 65 kopte ik een voorzet van Hoymans in de verste hoek om meteen daarna met een afstandsschot opnieuw te scoren. Door die treffers voelden we dat we erop en erover konden gaan. De kleine Hoymans scoorde zowaar met het hoofd op voorzet van Goyens en meteen daarna kon ik de bevrijdende 5-4 van dichtbij binnenwerken. Thomas Vandermeulen eiste in het slot nog een penalty op om de match volledig dood te maken. Een hattrick scoren, zal me niet zo vaak meer overkomen, laat staan in één helft. We zijn met Korbeek het seizoen, in een nieuwe reeks, wisselvallig begonnen. Toch hopen we stilaan wat meer naar boven te  kunnen kijken. Op het einde primeert bij ons in Korbeek nog steeds het plezier tijdens en na de match.”

Doelpunten: 10’ Mariën (0-1), 14’ Van Keer (1-1), 26’ en 30’ Mariën (1-2 en 1-3), 35’ Nour Ahras (1-4), 65’ en 75’ Vandevenne (2-4 en 3-4), 76’ Hoymans (4-4), 79’ Vandevenne (5-4), 93’ Vandermeulen (6-4 strafschop).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *