logo Casalina

Korbeek Sport brengt warmte in de eindejaarsperiode en schenkt 120 knuffelberen aan kindjes in het ziekenhuis

Korbeek Sport brengt warmte in de eindejaarsperiode en schenkt 120 knuffelberen aan kindjes in het ziekenhuis
De spelers van Korbeek Sport schonken de knuffelberen met de glimlach Foto Ronny Van Herck

In het kinderziekenhuis van UZ Leuven zijn dit voor flink wat jonge patiëntjes mindere dagen die ze in hun ziekenbed beleven. Bij derdeprovincialer Korbeek Sport kregen ze dit in de smiezen en stelden ze een heus kerstpakket, bestaande uit 120 teddyberen, samen om die dan aan de dolgelukkige kinderen af te geven.

De spreekwoordelijke speelbal begon te rollen toen Korbeekvoorzitter Ronny Van Herck (54) in het plaatselijke Carrefourfiliaal flink wat eigenaarloze knuffelberen in de rekken zag liggen. De vrouw van één van hun spelers is actief op de kinderafdeling van het UZ en ze vroeg zich af of er niets voor die kinderen gedaan kon worden. Van het één kwam het ander. De rood-blauwgetinte vereniging besloot om 120 knuffelberen aan te schaffen en deze de medewerkers van het ziekenhuis te overhandigen, dit tijdens de donkerste week van 2022.

Het vroege kerstcadeau was een voltreffer, zelfs in die mate of ze zich bij Korbeek Sport luidop afvroegen of ze hier geen een jaarlijkse traditie van konden maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Korbeek Sport toont zijn warme hart
Korbeek Sport toont zijn warme hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *