Q8 tempo oil banner

 

KNVLH Keerbergen organiseert mosseldagen op 6, 7 en 8 augustus

KNVLH Keerbergen organiseert mosseldagen op 6, 7 en 8 augustus
De affiche van de mosseldagen van NV Lozenhoek Keerbergen 2021

De jaarlijkse mosseldagen van derdeprovincialer NV Lozenhoek Keerbergen vinden vandaag, zaterdag en zondag plaats op hun terreinen aan de Lupinenweg in Keerbergen. Er moet hiervoor op voorhand gereserveerd worden gezien de coronamaatregelen.

Op vrijdag 6 augustus kan je tussen 16.30 en 21 uur komen aanschuiven, op zaterdag 7 augustus kan dat tussen 11.30 en 21 uur en op zondag 8 augustus tenslotte vanaf 11.30 tot 20 uur. Net als vorig jaar zullen deze mosseldagen, omwille van de Covid 19 pandemie, op een heel andere manier georganiseerd worden. De geel-zwarten houden immers strikt rekening met de maatregelen en adviezen die vandaag voor evenementen bestaan.

De belangrijkste wijzigingen bestaan uit:

Er is een maximum aantal personen vastgelegd die tegelijkertijd aanwezig mogen zijn. Iedereen moet plaatsnemen op een stoel, er kan dus niet rechtstaand gewacht worden aan de toog. Een wachtrij wordt voorzien aan de ingang waarbij alle toekomende bubbels eveneens voldoende afstand moeten bewaren. Elke bubbel krijgt een vaste tafel toegewezen. Ook hier is afstand houden met de andere bubbels verplicht. Er zijn tafels voorzien van maximaal twee, vier, zes, acht of tien personen. Mondmaskers zijn verplicht wanneer men niet aan tafel zit, bijvoorbeeld bij aankomst, vertrek en toiletbezoek. Deze verplichting geldt ook voor de vrijwilligers.

Gelet op bovenstaande werkwijze is reservatie ten zeerste aangewezen. Reserveren kan via telefoon op 0478/81.87.47 of per email op events@lozenhoekkeerbergen.be.

Volzet betekent onherroepelijk volzet. Indien iemand toekomt zonder reservatie en er zijn geen vrije plaatsen meer, dan moet de organisatie u de toegang tot de zone verbieden! Reserveren voor een later moment kan dan natuurlijk, indien er nog vrije plaatsen zijn. Bij voorkeur kan er betaald worden met Bancontact of met Payconiq, cash kan natuurlijk ook nog. NV Lozenhoek Keerbergen hoopt samen met u van deze mosseldagen een succes te maken, met respect voor de regels en voor mekaar.

Buiten mosselen vallen er nog stoofvlees, koude schotel, curryworst en ijsjes te verkrijgen aan de kantine gelegen op de Lupinenweg.

Geef een reactie