logo Casalina

KMJ Zichem houdt top acht in het vizier

KMJ Zichem houdt top acht in het vizier
KMJ Zichem kwam op stilstaande fase finaal gelijk

Derdeprovincialer KMJ FC Zichem stelt zich als doel om niet meer in de onderste regionen te hoeven vertoeven. Een plaatsje bij de beste acht moet tot de mogelijkheden behoren nadat de blauwen-witten vier nieuwe spelers aantrokken. Gevestigde waarde en doelman Nick Van Leemputten wikt en weegt de mogelijkheden van zijn gemotiveerde team.

Aanvaller Davy Van Gestel (Thes B), middenvelder Geoff Parys, Tom van den Broucke (beiden VC Bekkevoort) en Tuur Jenear ( Keiberg) zijn de nieuwe gezichten. Ruben Wils en Lars Pauly (VC Bekkevoort) en Max Vandenbril (Sparta Schaffen) verlaten op hun beurt dan weer de Hagelanders.

“Onze trainer en het bestuur hebben tijdens de voorbije periode een portie goede en gerichte transfers verricht. We trokken allemaal jongens van een hoger niveau aan, die de nodige kwaliteit met zich meebrengen en een meerwaarde moeten zijn voor de ploeg. In de loop van het voorbije coronajaar was het de bedoeling om zo snel mogelijk het behoud te verzekeren. Na onze zes op vijftien, waar we vonden dat we toch meer hadden verdiend, hopen we om volgend jaar een rustig jaar mee te maken”, wist Van Leemputten te vertellen. “Het is uiteraard wel afwachten wat de andere ploegen in onze reeks aan transfers hebben verricht. Met de groep die we vorig jaar hadden en de versterkingen die we binnen haalden, moet een achtste plaats toch een streefdoel zijn. Als dit lukt, wachten er ons nog mooie momenten in het nieuwe café ‘Pastoar Munte’ van onze voorzitter, Hans Verhaegen”, besloot de doelwachter uit Ramsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *