logo Casalina

Klim-Op Begijnendijk wil derby tegen KFC Werchter winnend afsluiten

Klim-Op Begijnendijk wil derby tegen KFC Werchter winnend afsluiten
Jordy Gysemans steekt het veld over op zijn zevenmijlslaarzen

In vierde provinciale C staat zondagnamiddag vanaf 14.30 uur een leuke derby op het programma. KFC Klim-Op Begijnendijk ontvangt medetitelkandidaat KFC Werchter. Klim-Op begon met een stevige zege tegen Wezemaal B, maar kreeg vorig weekend op het veld van Sporting Kortenberg een stevige oplawaai.

Middenvelder Jordy Gysemans verwacht een harde derby met alles erop en eraan.

“Ik verwacht ook een stevige wedstrijd met bitsige duels. Ik denk dus dat het bikkelen gaat worden. Buiten dat gegeven moeten wij met ons voetballend vermogen de bal proberen te laten rondgaan. Als dat lukt moeten de 3 punten voor ons zijn. Wij gaan ook niet tevreden zijn met 1 punt. Winnen staat op het programma”, klinkt het strijdvaardig bij Gysemans.

“Vorige week verloren we van Kortenberg, dat was een goede ploeg hoor. Daar kwamen we gewoon te zwak voor de dag. Als je dan de week voordien bekeek dat we Wezemaal B wegspeelden. Als we efficiënter waren, konden het daar dubbele cijfers zijn. Het is een bijzondere reeks, dat is het minste dat je kan zeggen.”

Snelheid kan een determinerende factor worden in de komende derby.

“We moeten kort op hun spits Torreele zitten. Daar hebben we ook de goede verdedigers voor. Ik denk dat de mogelijkheden puur in het spel liggen. Ik heb er vertrouwen in dat wij meer voetbalkwaliteiten hebben en die moeten wij uitspelen. We kunnen beroep doen op onze snelle omschakeling en gebruik maken van de snelle flanken”, besluit de twintiger die in Heist-op-den-Berg woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *