Klim-Op Begijnendijk en KVC Langdorp houden elkaar in evenwicht

Klim-Op Begijnendijk en KVC Langdorp hielden het op een gelijkspel

Vierdeprovincialers Klim-Op Begijnendijk en KVC Langdorp speelden vriendschappelijk. Aan kansen geen gebrek, deze partij had absoluut op een hogere score kunnen eindigen dan 2-2. Vooral thuisspeler Eros Van Roosbroeck kon zelfs een hattrick gescoord hebben, zeker de bal die volgens de ref ijlings op de doellijn werd gestopt leek een zekere treffer.

Bezoekend trainer Van Dessel moest ziek afzeggen, T2 Ronny Storms nam over.

KVC begon offensief over de flanken

Toch dreigde Klim-Op zo het meeste, Solia via rechts zelfs tot twee keer toe. Na een collectieve aanval werkte Van Doren binnen, 1-0. Op minuut 20 flipperkast voor het Begijnendijkse doel, via het been van kapitein Bruynseels verdween het in eigen doel. Op het half uur loste bezoeker Vos een afstandsschot die door doelman Michiels gepakt werd. KVC begon naar het einde van de eerste helft toe beter te combineren. Aan de overkant lanceerde Willems die zich wilt omscholen van verdediger naar aanvaller een schot, het belandde net naast de winkelhaak en verdiende beter. Coppens bracht de laatste kans voor de rust namens Begijnendijk. Hij ging via de rechterflank naar de korte hoek en vuurde daar ook af, doelman Brams redde.

Net vijf minuten na de pauze kwam een verre voorzet van primaspelende aanwinst Laeremans bij Willems terecht. Hij kopte in één keer in doel, 2-1! Kort daarop ontsnapte Siddik en ging ie alleen af op doel, Brams redde andermaal de meubelen. Kort daarop trapte Van Roosbroeck een fraaie voorzet vanaf links in doel, zo leek het. Volgens de ref redde keeper Brams op de lijn. Het leek er enorm op dat het leer toch achter de doellijn was terecht gekomen, maar het bleef 2-1. Aan de overzijde volgde gevaar met een actie van Schellens na vrije trap die hij naast mikte. Ex-Klim-Opspeler Hayani benutte een voorzet aan de eerste paal. Deze slotpass kwam van invaller Vuchelen na een mooie actie over de rechterflank.

Na het uur komt KVC er fysiek door, een één-tweetje tussen Gabriels en Schellens, werd ei zo na gered. Daarna was het aan de overkant tijd voor de Willemsshow. De tot aanvaller omgetunede verdediger kregen een handvol kansen, het dichtste bij een tweede treffer kwam hij door de bal net over de kruising te koppen. Het bleef 2-2.

Doelpunten: 13′ Van Doren (1-0), 20′ Bruynseels (1-1 eigen doelpunt), 50′ Willems (2-1), 59′ Hayani (2-2).