logo Casalina

KHO Bierbeek en KFC Herent leven gemotiveerd naar hun onderlinge duel toe

KHO Bierbeek en KFC Herent leven gemotiveerd naar hun onderlinge duel toe
KHO Bierbeek - KFC Herent

KHO Bierbeek en KFC Herent kijken elk op hun manier uit naar hun onderlinge streekmatch op zaterdagavond. Bij het thuisteam rekent trainer Carlo Lavigne op de drie punten, maar onderschat hij de promovendus niet. Bij de bezoekers konden ze vorige speeldag voor het eerst de drie punten pakken en staan ze op en top gemotiveerd klaar voor hun uitmatch bij de groen-witten en wie weet een stunt. Verdediger Bernard Peeters hoopt op het beste.

“Tegen HO Veltem hadden we de tegenstand wat onderschat en zo verloren we. Op OHR Huldenberg wilden we dezelfde fout zeker niet herhalen en wonnen we terecht, iedereen vervulde zijn taken. Achteraf bekeken was ik enorm fier op mijn team. We kijken uit naar die thuismatch tegen Herent en gaan uit van eigen sterkte. In elke thuismatch is het de bedoeling om de punten thuis te houden en dat zullen we ook nu pogen. Enkele jongens komen terug uit ziekte dus, het zal interessant zijn om te bekijken hoe mijn jongens het zullen doen. We beseffen dat de tegenstander de bal goed kan rondtikken en vaak nipt verloor, ik verwacht een gemotiveerde tegenstander”, wist T1 Lavigne.

“We hebben niets te verliezen, we kunnen er enkel stunten. Voetballend loopt het meer dan prima bij ons. We moeten ons spel niet vaak aanpassen aan de tegenstander, het omgekeerde is eerder waar. Het geeft toch een fijn gevoel om als promovendus je spel verder te kunnen blijven volgen. Na ons kampioenenjaar moeten we nu over de volledige negentig minuten de focus blijven leggen. In vergelijking met ons avontuur in eerste provinciale enkele jaren geleden, toen we allemaal jonge kerels waren, zijn we nu toch iets volwassener. Het jeugdig enthousiasme is er nog, maar het realisme is er eveneens bijgekomen. Ons doel is om naar de linkerkolom op te schuiven. Liefst van al winnen we in Bierbeek, maar met een puntje zouden we evenmin een slechte zaak doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *