logo Casalina

KFC Rapide Wezemaal zet in op defensieve stabiliteit om te scoren!

KFC Rapide Wezemaal zet in op defensieve stabiliteit om te scoren!
De kern van KFC Rapide Wezemaal 20-21

Derdeprovincialer KFC Rapide Wezemaal is druk in de weer om volgend seizoen voor te bereiden. Na hun onverwachte degradatie, als gevolg van corona, en het gegeven dat ze dit seizoen geen kans kregen om te stijgen, willen ze zich goed wapenen. De wit-roden hebben promotie naar tweede provinciale voor ogen en versterkten zich met defensieve ervaring, ook de jeugd speelt een rol.

KFC Rapide Wezemaal heeft een aantal overeenkomsten met spelers niet verlengd. Bryan Torbeyns en Yorick Heeren gaan korter bij huis spelen en verkassen naar derdeprovincialer VC Bekkevoort. Keeper Jitse Seynaeve gaat zijn geluk bij eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal beproeven. Met Kamal Boujemaoui kon de club niet tot een vergelijk gekomen.

“Er werden tot nu toe enkele gerichte transfers verricht, met Michael Thys en Kevin Robeyns halen we toch wel ervaren spelers in de rangen. Ze verdienden hun sporen in de nationale reeksen zoals Thys bij KAC Betekom en bij Olympia Wijgmaal en in de hoogste provinciale reeksen. Robeyns op zijn beurt speelde onder meer voor OHR Huldenberg, HO Bierbeek en SC Aarschot. Beiden waren het voorbije seizoen bij KSC Grimbergen actief. Ze komen volgende jaargang dichter bij huis spelen met als ultieme doel: Rapide Wezemaal terug naar tweede provinciale brengen, waar het thuis hoort. We gaan de kern met nog enkele jongeren uitbreiden en dan zijn we rond”, klonk het opgetogen en gemotiveerd bij het bestuur van KFC Rapide Wezemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *