logo Casalina

KFC Rapide Wezemaal B boekt uitschieter op Langdorp

KFC Rapide Wezemaal B boekt uitschieter op Langdorp
KFC Rapide Wezemaal B anno 2022-2023

Nieuwbakken vierdeprovincialer Rapide Wezemaal B herrijst na enkele jaren inactiviteit als een feniks uit de assen. Momenteel bezetten de rood-witten een gedeelde negende stek met een negentien éénheden na vijftien speeldagen, maar wel twee duels minder gespeeld. In bepaalde wedstrijden verdienden ze meer, maar op bezoek bij titelpretendent KVC Langdorp wonnen ze finaal met 3-4.

Ze moesten er wel voor strijden tot de slotminuut, het werd 3-4. Onder toeziend oog van trainer Denis Bosny scoorde Menno Mertens de winnende treffer.

“Ik ben heel blij dat Rapide Wezemaal mij deze kans gaf, ik bedank het bestuur voor hun moeite en de familiale omgeving waarin ik mag evolueren. De spelers dank ik dan weer voor hun onaflatende motivatie. Ik ben hier aan een project begonnen en sla geen stappen over. De spelers komen hier in grote aantallen trainen en ik heb een flinke kern waaruit ik kan teren. Het gevoel in de groep zit goed, ik nam al vele jonge spelers mee. Het is heel fijn om hen te kunnen trainen. Ik probeer vanaf achteraan op te bouwen in plaats van de lange pegels naar voren. We speelden ook al twee à drie verschillende systemen en een nieuw systeem pakte onmiddellijk goed uit op KVC Langdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *