logo Casalina

KFC Perk, FC Melsbroek en Steenokkerzeel Vlug-Op organiseren eerste “1820-toernooi”

KFC Perk, FC Melsbroek en Steenokkerzeel Vlug-Op organiseren eerste “1820-toernooi”
De voetbalvelden wachten op de zomerse toernooien

Eersteprovincialer FC Melsbroek, tweedeprovincialer KFC Perk en derdeprovincialer K Steenokkerzeel Vlug-Op slaan de handen in mekaar en organiseren op 27, 28 en 29 augustus een groots jeugdtoernooi voor de jongsten tot de U21. Het is de eerste samenwerking op deze schaal in de gemeente Steenokkerzeel met deelgemeentes Perk en Melsbroek, die dus allen de postcode 1820 dragen.

De zomer staat voor de deur en met twee coronagetinte seizoenen in de achteruitkijkspiegel wordt reikhalzend uitgekeken naar volgend seizoen.

“We blijven ons in ons landje goed inzetten voor de voetbalsport, met of zonder coronapandemie. Met dat gegeven in het achterhoofd en om het nieuwe voetbalseizoen goed aan te vatten. Daarom zijn we in 1820, Steenokkerzeel, aan de slag gegaan met de organisatie van een heus toernooi en wat voor ééntje. In het weekend van 27, 28 en 29 augustus ontvangen we graag jeugdploegen tot en met de U21, zowel meisjes als jongens, om er een leuk voetbalfeest van te maken”, klonk het bij de drie clubs in koor.

Op elk van de drie locaties nemen de jeugdploegen het tegen elkaar op. Op vrijdag 27 augustus komen de U15 tot en met de U21 in actie, dus ook de meisjes U20. Op zaterdag 28 augustus is het de beurt aan de U6 tot en met de U10 en op zondag 29 augustus tenslotte de U11 tot en met de U13, de meisjes U13 en de meisjes U16. De wedstrijdplanning en de bijhorende locaties zullen tijdig meegedeeld worden.

Geïnteresseerd om je tijdens het laatste weekend van augustus met je club te meten met anderen? Aarzel dan niet om je in te schrijven, vul zo snel je kan hier je inschrijvingsformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *