logo Casalina

Kevin Robeyns speelt met plezier bij leider Rapide Wezemaal

Kevin Robeyns speelt met plezier bij leider Rapide Wezemaal
Verdediger Kevin Robeyns (r) bij Rapide Wezemaal

Verdediger Kevin Robeyns (35) heeft het prima naar zijn zin bij de leider in derde provinciale b, Rapide Wezemaal. Op de openingsspeeldag waren ze bye, maar na speeldag zes prijken ze bovenaan met een vijftien op vijftien. De rood-witten haalden voorbije speeldag uit tegen KVC Langdorp, het werd 6-0. De voorbije twee matchen kregen ze geen goals meer binnen, daar zit nummer vier Robeyns uiteraard voor iets tussen. 

Robeyns kwam met Michael Thys over van eersteprovincialer KSC Grimbergen, ook met aanvallende aanwinst Dries Merckx speelde hij nog voorheen samen. 

“Het is leuk om op onze iets oudere dag hier met ons drie samen te spelen bij Rapide, dat brengt goede herinneringen van jaren geleden terug naar boven. Ik speel hier met enorm veel plezier. Stilaan beginnen de jongere spelers onze raad op te pikken, ze brengen echt respect op voor wat we te zeggen en brengen hebben. Ze beginnen daarom ook stilaan stappen te zetten. Onze verdediging staat ook goed, de organisatie is er”, wist Robeyns, die uit Leuven komt. “Thuis wonnen we stevig van Langdorp, zij speelden zeker niet zo slecht als deze cijfers doen blijken maar werden een beetje het kind van de rekening. De voorbije matchen kregen we namelijk een karrenvracht aan kansen en nu lag onze efficiëntie veel hoger. We hebben veel kansen en geven amper iets weg. We scoren een vijftien op vijftien en winnen zonder echt in de problemen te komen, dat is een goed teken naar de toekomst toe. Tegen Langdorp kwamen we gelukkig snel op voorsprong, anders putten de tegenstanders vertrouwen en dat is niet de bedoeling”, wist Robeyns. “Als we op het gaspedaal duwen zijn er weinige clubs die ons iets in de weg kunnen leggen. Voorlopig mikken we op top drie, de komende drie matchen tegen SMS Lubbeek, Haasrode B en Standaard Meerbeek zullen ons vertellen waar we staan en of we onze ambities moeten bijschroeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *