logo Casalina

KDN United feest én serveert mosselen

KDN United feest én serveert mosselen
50 jaar KDN United

Voor sfeervolle derdeprovincialer KDN United staat augustus helemaal in het teken van feesten en lekker eten. Ze vieren bovenal vijftig jaar voetballen in Kortrijk-Dutsel met enkele leuke activiteiten. Alsof dat nog niet genoeg is, smijten ze er twee mosselfeesten tegenaan met Jumbomosselen…

Ze schuiven om te beginnen op zondag 7 augustus en maandag 15 augustus de benen onder tafel. In hun tent aan Den Akker in Kortrijk-Dutsel vinden dan hun mosselfeesten plaats. Je kan die dagen in twee sessies de enige echte Jumbomosselen uit de mosselpot smullen, namelijk tussen 11.30 en 14 uur en tussen 17 en 20 uur.Daarbuiten kan er ook koninginnenhapje, stoofvlees of curryworst genuttigd worden en dit allemaal met de lekkerste frietjes.

Tussendoor zijn er op zaterdag 13 augustus enkele activiteiten gepland naar aanleiding van vijftig jaar voetbal in Kortrijk-Dutsel. Onder andere niemand minder dan DJ Bobby Ewing zal die avond aanwezig zijn, daarbuiten zal de eerste ploeg van KDN United ook een galawedstrijd spelen tegen Tielt-Winge 3000. Meer info vind je op de poster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *