logo Casalina

KCVV Elewijt stoot voor het eerst door naar eerste provinciale!

KCVV Elewijt stoot voor het eerst door naar eerste provinciale!
KCVV Elewijt stoot in anno 2021-2022 door naar eerste provinciale Credits Hans Junius

In de provinciale eindronde in tweede provinciale leken de kaarten geschud nadat in de heenwedstrijd Euro 90 Kraainem het met 4-2 haalde van KCVV Elewijt. De terugmatch bij de groen-witten maakte duidelijk dat het verhaal nog niet volledig geschreven was, getuige de 3-0 waarmee de “mannen van de plezante compagnie” alsnog de ingang vonden naar eerste provinciale.

Jorn “Fonzie” Reszczynksi stootte met zijn 2-0 deels de deuren naar eerste openen, het niveau is hem er niet vreemd.

“Ik was er enkele jaren geleden actief met Bertem-Leefdaal. Ik ben blij dat ik er terug sta. We wisten dat het na die 4-2 in de heenmatch moeilijk ging worden. Ze kwamen ginds een handvol keren voor ons doel opduiken en het was meestal prijs. Vooraf zei de trainer ons dat indien we snel op 1-0 kwamen, alles mogelijk was en kijk zo ging het. Na die 1-0 na ongeveer twintig minuten kwam het geloof terug in de troepen. We hebben het dan met die 3-0 afgemaakt”, wist de prijsschutter van dienst.

Reszczynski speelde amper dertien competitiematchen daar begin oktober corona hem te pakken kreeg, dat kan je hier nog eens lezen.

“Met de eindronde erbij zit ik aan veertien doelpunten, ik droeg mijn bescheiden steentje bij. Het is uniek in de geschiedenis van KCVV, als het volgend seizoen nog zottere feestjes zijn dan ben ik benieuwd. Ik zie ons goed meedraaien in eerste, ik zie ons zeker niet bij de laatsten komen. Het voetbal an sich moet ons ook beter liggen. Met nieuwe trainer Geert Deferm die met KV Mechelen nog kampioen en Belgische en Europese bekerwinnaar werd, krijgen we er flink wat voetbalervaring bij. Ik heb geen idee of hij mij volgende jaargang op de flanken of diep in de spits zal zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *