logo Casalina

Kapitein Nick Ivanov wil bij Klim-Op Begijnendijk in schoonheid afsluiten

Kapitein Nick Ivanov wil bij Klim-Op Begijnendijk in schoonheid afsluiten
Kapitein Ivanov op zoek naar een vrije medespeler

Ervaren middenvelder Nick Ivanov (27) uit Heist-op-den-Berg hervond het spelplezier bij Klim-Op Begijnendijk. In vierde provinciale C staan de geel-blauwen momenteel gedeeld vijfde, de laatste competitiematch voor deze coronabreak werd met 1-0 gewonnen tegen Plenke Werchter.

Na een mindere ervaring bij KVC Haacht hervond hij het plezier bij Klim-Op Begijnendijk.

“Ik wou het plezier terugvinden. Ik had met deze club enkele seizoenen geleden cal ontact, dat was voor ze in dit complex aan de Grote Baan speelden. Toen had ik daar nog niet zoveel zin in. Het is voor mij nu ook amper een kwartiertje van thuis uit rijden. Trainer Wim Jacquemyn wou mij er graag bij omdat hij met mij had gewerkt in SC Aarschot. Ik had en heb de ambitie om minstens top drie te spelen, daar konden ze zich in vinden bij Klim-Op.”

Ivanov kreeg de kapiteinsband bij de Hagelanders.

“De omstandigheden zijn niet altijd ideaal geweest om scherp te blijven tijdens de voorbereiding en in deze coronaperiode, dat was wat jammer. De verantwoordelijkheid die ik heb gekregen valt goed mee, door de ervaring die ik overal heb opgepikt. Het voordeel van dit team is dat iedereen voetballend heel veel kan, maar het karakter om door een muur te gaan voor elkaar nog wat ontbreekt. De match op Sporting Kortenberg was bijvoorbeeld een les in efficiëntie, we werden afgestraft omdat we niet steeds onze taken uitvoerden”, vertelde Ivanov. “We zijn tegen Wezemaal B goed begonnen. Als we de match nadien op Kortenberg tijdens het openingskwartier efficiënt zijn, dan winnen we altijd. Tegen Werchter speelden we een goede wedstrijd. Nadien verloren we op een zwaar veld tegen Erps-Kwerps, we sloten af met een goede prestatie tegen Plenken om dan af te sluiten tegen Plenke, daarna volgde corona. Het is de zaak om nu mentaal vooral rust te vinden. Op fysiek vlak moeten we even ontspannen en stilletjes aan zelf bezig blijven. Ik verwacht dat we binnekort terug beginnen met trainen. Persoonlijk hoop ik alles nog af te werken in deze competitie. Dat mag met behulp van midweekmatchen hier en daar. Hopelijk is het tegen dan al wat beter met de algemene gezondheidssituatie zodat ik mijn carrière op het veld mooi kan kunnen afsluiten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *