Kansrijk duel tussen KAC Betekom B en Greunsjotters Vossem eindigt in brilscore

De Greunsjotters Vossem (l) en KAC Betekom B deelden de punten

In de eerste helft speelde het thuisteam enorm veel kansen bij elkaar, maar kwam er op het laatste moment altijd iets of iemand tussen om een doelpunt te voorkomen. In de tweede helft kwamen de Greunsjotters opzetten en lieten ze de rood-blauwen enkele keren bibberen, na een dozijn doelkansen bleef het verrassend 0-0.

Beide teams hebben grotendeels jonge spelers en brengen een soortgelijk voetbal, dat waren de gegevens op voorhand

In de twaalfde minuut trok Verbruggen in de aanval, hij kwam in botsing met verdediger Spletinckx. Deze laatste moet eraf met een enkelblessure en werd van het veld geholpen. Vanderhoeven kwam hem vervangen. Verdedigende kracht De Graef mikte op twee minuten tijd de bal eerst nipt links en dan nipt rechts naast Vossems doel. Op het kwartier stormde thuisspeler Smits centraal dwars door alles en iedereen, hij omspeelde langs rechts de doelman en leek de opener binnen te schuiven. Bezoeker Dehertog bracht met een sliding redding. Grenié bracht gevaar over links, Hidegh besloot in twee keer op doelman Hemeleers die zijn doel schoon hield.

Naar het half uur toe kwam Vossem er enkele keren door met Bracké. Lambrechts kwam er rechts door en zette voor naar de eerste paal naar Dellaert, die besloot over. Iets na het half uur kreeg ook KAC B met een blessure te maken, uitblinker Smits ging er eveneens af. De snelle Silva Pereira kwam erop. Op slag van rust manifesteerde Vossemnaar Vander Haegen zich op randje buitenspel over de rechterflank. Dellaert kon net niet bij zijn voorzet, Soetaert mikte rakelings naast de linkerpaal.

Bij het inzetten van de tweede helft trok een schot van Hidegh goalie Hemeleers. Daarna kregen de Greunsjotters nog twee dotten van kansen via Dellaert (twee voorzetten die hij net naast legde). Ze begonnen ook hoger te storen mede door de inzet van invaller Vercarre. Bezoeker Vanderhoeven schoot nog op thuisgoalie Vos. In de slotfase gaf Vercarre rechts de bal door aan Laeremans. Vanaf de rechterflank raakte zijn afstandsschot warempel de dwarslat. Ondanks vele kansen, bleef het 0-0.