logo Casalina

KAC Betekom start met G-Sport en werkt samen met jeugd KAC-KO en Futsal Shokudo Aarschot

KAC Betekom start met G-Sport en werkt samen met jeugd KAC-KO en Futsal Shokudo Aarschot
KAC Betekom begint met G-sport

Vanaf 4 september kunnen ook personen met een beperking voetballen bij KAC Betekom. KAC Betekom en de jeugd KAC – KO slaat samen met Futsal Shokudo Aarschot de handen in elkaar en start dan immers met een G-voetbalwerking.

Met steun van gemeente Begijnendijk zetten sportief verantwoordelijken Wim Van Uffel, Marc Grandjean, Robby van Roosbroeck en trainer David Buekenhout hun schouders onder het project. “Het is voor ons belangrijk dat iedereen, ongeacht hun beperking, de kans krijgt om te voetballen!” klinkt het.

Het is voor onze clubs een doelstelling om personen met een beperking de voetbalsport te kunnen laten beoefenen en hen én vaak ook hun families deel te laten uitmaken van het clubgebeuren. We willen deze groep, die maar al te vaak wordt vergeten, de aandacht geven die ze verdienen. We hopen dat ze zich in onze club kunnen ontplooien net zozeer als valide sporters dat kunnen in onze clubs. We willen met onze clubs de gedachte uitdragen dat iedereen evenveel recht heeft om aan sport te doen en we zijn bijzonder fier dat we dat met onze clubs kunnen aanbieden”.

De jeugdwerking van KAC Betekom en KO Begijnendijk wil op termijn ook G-voetbal kunnen aanbieden aan de jeugd in de regio. “We willen voor ALLE kinderen een zinvolle en nuttige vrijetijdsbesteding aanbieden!” klinkt het vastberaden bij beide clubs.

Sporters met een beperking, vanaf 16 jaar, zijn allemaal welkom. Wie geïnteresseerd is in voetbal én graag deze leuke balsport wil uitoefenen kan gratis komen proberen op zondag 4 september tussen 9.30 en 10.30 uur.De trainingen vinden plaats op de terreinen van het gemeentelijk sportpark ‘Grote Baan’ aan de Grote Baan 118 in Betekom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *