logo Casalina

Jorne “Konijnenpoot” Vanderstappen doet het opnieuw voor Bertem-Leefdaal

Jorne “Konijnenpoot” Vanderstappen doet het opnieuw voor Bertem-Leefdaal
Eens Jorne Vanderstappen op snelheid komt, valt hij moeilijk af te stoppen

Eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal kwam twee keer op achterstand tegen Boka United. Met nog een half uur te gaan mocht Jorne Vanderstappen wederom een gouden invalbeurt maken, hij scoorde in de 75ste en de 92ste minuut om op het nippertje de drie punten thuis te houden.

Ondanks een goed wedstrijdbegin komt Bertem-Leefdaal op achterstand.

“Ik vond dat we heel gretig aan de wedstrijd waren begonnen, maar na zeven minuten krijgen we een ongelukkig doelpunt tegen en is het achtervolgen geblazen. We hebben tijdens het laatste half uur enorm veel kansen gecreëerd hebben want het kon even goed 4-2 of 5-2 zijn.Ik ben enorm blij met mijn twee kopbaldoelpunten. Ik stond twee keer op de goede plaats, het is heel fijn om zo weer mijn steentje bij te kunnen dragen aan het team.”

Vanderstappen was reeds drie keer golden sub en drie keer matchwinnaar.

“Ik zal steeds het beste van mezelf geven voor de ploeg al speel ik negentig minuten of zelfs maar vijf minuten. Ik zou even blij zijn met een assist, zolang we de drie punten maar thuis houden. Onze volgende match is zaterdagavond op OHR Huldenberg, geen makkelijke opdracht. Ik denk dat elke wedstrijd gespeeld moet worden, we zitten in een reeks waar iedereen van iedereen kan winnen. Het kan nog spannend worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *