logo Casalina

Jarno De Becker scoort eerste competitietreffer voor Sportief Rotselaar

Jarno De Becker scoort eerste competitietreffer voor Sportief Rotselaar
Jarno De Becker scoorde zonet de 2-0 voor Rotselaar

Sportief Rotselaar speelde in tweede provinciale A thuis 2-2 gelijk tegen Racing Butsel. Samen met de comeback van de bezoekers was de 2-0 van aanwinst Jarno De Becker “the talk of the town”. Het was het eerste doelpunt voor de nummer tien in de Rotselaarse Torenstraat. Na drie speeldagen staan de geel-blauwen derde met een zeven op negen, ze trekken komend weekend naar VK Holsbeek op zoek naar glorie en punten.

“Ik vond de 2-0-voorsprong na vijfenveertig minuten spelen niet onverdiend. Ik ben heel blij met dat doelpunt, met het eindresultaat iets minder”, opent de twintiger uit Kortenberg. “Bij een opbouw is het normaal dat je als aanvallende speler mee naar voren loopt. De bal kwam mijn richting uit, Senne zag dat ik beter opgesteld stond en liet de bal rollen zodat ik kon trappen. Ik raakte de bal lekker en de mijn schot vloog exact waar ik hem gewild had. De emotie was vrij groot omdat het mijn eerste doelpunt was voor Rotselaar in de competitie”, legt de doelpuntenmaker uit. Het doelpunt in kwestie valt te bekijken op https://www.facebook.com/regiosportbe

“In de tweede helft hebben we Butsel dan iets te veel in hun spel laten komen. Beide ploegen hadden hun betere momenten, maar als we streng zijn mogen we niet blij zijn met dit resultaat. Hun 1-2 kwam er doordat die vrije trap langs de zijkant leek op een voorzet, aangezien de bal wegdraaiend was maar ineens valt die binnen. Het was een onverwacht tegendoelpunt. Nadat Butsel gescoord had was het moeilijker spelen op het middenveld.”

De Becker kende een goed begin bij Sportief Rotselaar.

“Mijn persoonlijke ervaringen bij Rotselaar zijn heel goed, de jongens zijn echt leuke gasten en de coaches hebben mij ook al meerdere keren aangenaam verrast. Ze geven mij alle vertrouwen en dat zie je soms op het veld”, vertelt de uitblinker. “Ik verwacht dat we een goed seizoen draaien als iedereen fit is. Iedereen doet zijn best om er het maximum eruit te halen. Ik vrees er ondertussen wel wat voor dat het risico op een coronabreak reëel is. Hopelijk blijven we ervan gespaard, in het andere geval hoop ik dat de competitie samen met het uitdelen van de prijzen zo eerlijk mogelijk verloopt. Onze volgende opdracht is voorlopig uit op Holsbeek. Onze coaches kennende, verwacht ik stevige trainingen deze week zodat we voor de drie punten kunnen gaan. Cadeautjes zullen we jammer genoeg niet krijgen van Holsbeek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *