logo Casalina

Huldenberg sport weer ten voordele van het Kinderkankerfonds UZ Leuven

Huldenberg sport weer ten voordele van het Kinderkankerfonds UZ Leuven
Kidsday in 2022 bij OHR Beeld: PicturePlease

Voor de zevende keer organiseert de Nick Gillekens Foundation hun gekende en populaire event op het kunstgrasveld van OHR Huldenberg. Het startshot wordt gegeven op 19 mei met de Nick Gillekens & ClintImmo Kidsday, speciaal gericht op kinderen van 4 tot 13 jaar. Op 27 mei vindt de derde editie van de Nick Gillekens & Two cents Company Cup plaats. Een toffe teambuilding activiteit voor bedrijven uit de streek. Op 28 mei voetballen dan weer 32 mannen- en vrouwenteams voor toernooiwinst tijdens de Nick Gillekens & Tegel Concept 5-a side Cup. De opbrengsten van de drie events gaan integraal naar het Kinderkankerfonds van het UZ Leuven. Doorheen de jaren kon de Foundation zo al meer dan € 65.000 schenken aan dit goede doel.

Nick Gillekens & ClintImmo Kidsday: spetterende dag vol fun, sport en entertainment

Deze sportieve dag, met naast een voetbalinitiatie ook verscheidene andere activiteiten zoals omnisport, dans, hockey en springkastelen, vindt voor de derde keer plaats. En dat op de brugdag van Hemelvaart, ideaal voor ouders die moeten werken en hun kinderen toch een leuke dag willen geven.

“Vorig jaar hadden we zeventig zéér enthousiaste deelnemers aan onze Kidsday. Al die lachende gezichten zien… en weten dat we daarmee zieke kinderen ook kunnen helpen, daar doen we het voor. De mond-op-mond reclame doet goed zijn werk want de inschrijvingen voor dit jaar lopen vlot binnen, maar er kunnen nog heel wat kinderen bij”, aldus Nick Gillekens, oprichter van de Nick Gillekens Foundation en doelman van eersteklasser KVC Westerlo.

Nick Gillekens & Two Cents Company Cup: een unieke teambuilding

Een voetbaltoernooi waar bedrijven het tegen elkaar opnemen, geen alledaagse maar wel originele en toffe teambuilding. Het bevordert niet enkel de onderlinge sfeer en het groepsgevoel, het is ook een uniek netwerkingsmoment. In een informele sfeer worden contacten gelegd met bedrijven uit de buurt. Het is een ontmoetingsplaats vol collega’s, concullega’s en potentiële klanten.

Ook voor de niet-voetballende collega’s is dit een geschikte teambuilding. Zij kunnen hun team aanmoedigen en helemaal mee opgaan in het spel. Na de voetbalwedstrijden is er een grote barbecue voorzien waarbij iedereen collectief aan tafel kan schuiven en samen kan genieten van lekker eten en drinken. “We maken er niet enkel een geslaagd toernooi van, maar ook een leuke en unieke teambuildingsactiviteit voor de deelnemende bedrijven. Alle opbrengsten gaan integraal naar het Kinderkankerfonds, een win-win voor iedereen”, besluit de organisatie.

De organisatie reikte ook vorig jaar een som geld uit aan het Kinderkanderfonds van UZ Leuven
De organisatie reikte ook vorig jaar een som geld uit aan het Kinderkanderfonds van UZ Leuven

Nick Gillekens & Tegel Concept 5-a side Cup: een gevestigde waarde

In dit toernooi nemen 32 recreatieve teams het tegen elkaar op. Dankzij het aantrekkelijke spelniveau bekoort het niet enkel spelers, maar ook de voetballiefhebbers. Voor de eerste keer wordt er ook een vrouwencompetitie ingericht.

“Zowel mannen- als vrouwenploegen zijn welkom. We merken de stijgende populariteit van het vrouwenvoetbal, met jaar na jaar meer vrouwelijke speelster.”

Inschrijven kan nog

Wie zijn steentje wilt bijdragen aan het Kinderkankerfonds en een toffe dag wil beleven, kan zich nog steeds inschrijven. Meer info op de website https://www.nickgillekensfoundation.com/, op de Facebookpagina Nick Gillekens Foundation of Instagrampagina.

Praktisch

Wanneer?

vrijdag 19 mei: Kidsday van 9u tot 16u

zaterdag 27 mei: Company Cup vanaf 10u

zondag 28 mei: 5-a-side Cup vanaf 9u ​

Waar? Voetbalplein van OHR Huldenberg – Emile Gilisstraat 3040 Huldenberg

Voor wie?

Kidsday voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Voetbaltoernooien voor spelers vanaf 16 jaar

Contact: info@nickgillekensfoundation.com

Vrijblijvende stortingen: BE51 7360 2292 0962

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *