logo Casalina

HO Veltem moet binnenkort drie matchen spelen op een week

HO Veltem moet binnenkort drie matchen spelen op een week
Trainer Chris Vanhentenrijk stuurt zijn troepen bij

Nadat HO Veltem op de vorige speeldag met 1-6 kon uithalen op rechtstreekse concurrent Borght-Humbeek kan het dit weekend niet spelen. In hun reeks in eerste provinciale gingen ze normaal gezien Kampenhout op bezoek krijgen, die meldden af gezien er vorig weekend een coronabesmetting in de ploeg was. Gevolg? Voorlopig moeten de groenen op een week tijd drie competitiematchen afwerken, gelukkig is hun kern compleet.

Coach Chris Vanhentenrijk glunderde na afloop.

“Ik was zeer tevreden met dat resultaat, we hebben ginds een goede match gespeeld bij een concurrent voor het behoud. Bij de rust stonden we al met 0-2 voor, telkens goals die vielen bij een hoekschop. Daarna hebben we het afgemaakt, op een kleine tien à vijftien minuten ging het van 0-2 naar 0-6. We wilden er winnen, maar ik had zeker niet verwacht dat het met 1-6 ging worden. We begonnen voorzichtig om zelf niet op achterstand te komen. Jammer dat het tegendoelpunt nog viel in de 88ste minuut. Het hing in de lucht en was het gevolg van concentratieverlies. We hadden graag de nul gehouden, maar we kunnen ermee leven”, opent de ervaren tacticus. “Nieuwkomer Gilles Dams Ellen deed het heel goed, hij integreerde zich vlot in onze groep.”

HO Veltem kan dit weekend niet spelen door een coronazieke bij Kampenhout.

“We zullen drie matchen moeten spelen op een kleine week. Gelukkig kan ik beschikken over mijn volledige kern, ik zal ze allemaal nodig hebben. Ik vrees dat die uitgestelde match tegen Kampenhout geen alleenstaand geval zal zijn, er zullen er nog wel volgen. Ik had heel graag gespeeld. Het zullen drie matchen op een week worden.”

Dat zijn uiteraard onder voorbehoud Veltem-Liedekerke (04/10), Veltem-Kampenhout (07/10) en SC Out-Hoegaarden-Veltem (11/10).

“Dat zijn niet van de minste namen op korte periode. Ik bekeek voorbije woensdag al de partij SC Out-Hoegaarden tegen VC Bertem-Leefdaal dat was aan een stevig tempo. We staan momenteel derde in de tussenstand. Uiteraard verwacht ik niet dat we daar blijven staan maar in de linkerkolom blijven hangen, dat zou geweldig zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *