logo Casalina

HO Testelt trekt gemotiveerd naar derde provinciale met tien nieuwe spelers

HO Testelt trekt gemotiveerd naar derde provinciale met tien nieuwe spelers
Voorzitter Mulders en trainer Coomans met zeven aanwinsten

Na het behalen van de titel in vierde provinciale wilt HO Testelt ook in derde provinciale volgend seizoen een goed figuur slaan. De ambitie van de groenen is om de linkerkolom te halen en het elke ploeg lastig te maken. Op hun prachtige grasmat moet goed voetbal brengen een must zijn.

Na vijf seizoenen hebben ze afscheid genomen van trainer Danny Segers en neemt Hans Coomans zijn taak over, Coomans heeft jarenlang ervaring als trainer van Glabbeek en Keiberg.

“Op Rob Mertens en Shawn Somers na, konden voorzitter Bert Mulders en ik als nieuwe T1, Hans Coomans, de ploeg samenhouden. We hebben de prima versterkingen binnengehaald en hopen op ons elan van vorig seizoen door te gaan. We hebben de ambitie om linkerkolom te spelen. Hier en daar voor een uitschieter zorgen moet de doelstelling zijn. We gaan verder stappen moeten zetten, want een reeks hoger betekent ook dat het tempo en snelheid van uitvoering hoger is. Fysiek, maar ook tactisch gaan we in de voorbereiding hard moeten werken om klaar te zijn aan de start van de competitie.”

Op 19 juli start de voorbereiding en er staan een aantal pittige oefenmatchen op het programma

“Als we gespaard blijven van blessures en als de nieuwkomers ons een meerwaarde schenken, gaan we een mooi seizoen tegemoet.”

T2 wordt Sven Huygens. Aan uitgaande kant dus Rob Mertens (Tielt) en Shawn Somers (Laakdal). Aan inkomende transfers noteren ze tien nieuwe spelers: Arne Corten (Herselt), Saban Dalkoz (Waanrode), Nick Elsen (Rwl Sport), Stef Fonteyne (Zichem), Bjorn Faessen (Averbode-Okselaar), Joren Hus ( Berg en Dal), Niels Monival (Aarschot), Matthias Strauven (Scherpenheuvel), Brend Vandenhende (vrije speler) en Jan Willems (VS Kortenaken)

“Dit zijn enkele serieuze versterkingen waarvan we hopen dat ze een meerwaarde zullen betekenen voor onze club.”

Voorbereidingswedstrijden

28/7 om 19.30 uur Testelt-Netezonen

30/7 om 19.30 uur Rwl A-Testelt

04/08 om 19.30 uur Testelt- Keiberg A

10/8 om 19.30 uur Testelt- St.Dymphna B

17/8 om 19.30 uur Tildonk-Testelt

25/8 om 19.30 uur Testelt-Aarschot A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *