logo Casalina

HO Testelt terug op de rails na opdoffer tijdens opener

HO Testelt terug op de rails na opdoffer tijdens opener
Het merendeel van de kern van HO Testelt van dit jaar

HO Testelt werd op voorhand bekeken als één van de reeksfavorieten in vierde provinciale B. Ze verloren hun openingsmatch tegen streekgenoot Averbode-Okselaar B, maar zetten vorige speeldag orde op zaken met een droge 0-9 op het veld van Bekkevoort B. De groenen ontvangen komende zondagnamiddag Korbeek Sport, dat ook ambities koestert, maar dat voorlopig tevreden moet zijn met twee gelijke spelen én punten.

“Na een deftige voorbereiding begonnen we gestresseerd aan de openingsmatch tegen Averbode-Okselaar B. Dat was een totaal onverwacht resultaat. We waren de beteren in de eerste helft, maar maakten onze kansen niet af. Aan de overkant staken ze één keer de neus aan het venster en dat was raak. Ze trokken hun verdediging op en we kwamen er niet meer door.”

Tegen Korbeek wilt Testelt voor eigen volk uiteraard winnen.

“Korbeek Sport is ook een team met ambitie, maar ze hebben hun start deels gemist. Het zal een duel worden waarin beide ploegen moeten winnen, dat zal niet makkelijk worden. Ikzelf ben stilaan goed in vorm, ik herstelde van een scheurtje in de hamstrings. Daarbuiten kampen we nog met verschillende blessures, maar we hebben de kern om dat op te vangen. Ik wil met de ploeg een prijs pakken, minimum top twee. Kortom we moeten dit weekend thuis de drie punten veroveren, dat moet altijd de ambitie zijn.”

Rob Mertens houdt twee tegenstanders aan de praat
Rob Mertens houdt twee tegenstanders aan de praat

Geef een reactie