Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Greunsjotters Vossem pakken twee zeges op twee en zijn ambitieus!

Greunsjotters Vossem pakken twee zeges op twee en zijn ambitieus!
Willem Meurrens op kousen krijgt felicitaties na de Vossemse zege

In derde provinciale B hebben nog vier ploegen het maximum van de punten. BHS United, FC Tildonk, HO Bierbeek B en FC Greunsjotters Vossem. Deze laatsten zetten thuis NV Lozenhoek Keerbergen met 4-1 opzij, meteen goed voor een perfect rapport. Die negen op negen daar dromen de groen-zwarten luidop van, maar dan moeten ze komende zondagnamiddag op Sparta Haacht Statie winnen.

Rijzige spits Willem Meurrens blikt terug en tegelijk ook vooruit.

“We begonnen de competitie met een nipte 0-1 op Rotselaar B, geen makkelijke ploeg. Thuis tegen NV Keerbergen begonnen we zeer gretig aan de confrontatie, iedereen was gedreven om deze match te winnen. We kwamen vrij vroeg op voorsprong dankzij Bracké, maar we zouden er alles aan doen om deze voorsprong niet uit hand te geven. In het begin van de tweede helft kwamen we dankzij Zehic 2-0 voor. Binnen de vijf minuten viel de aansluitingstreffer, 2-1. Gelukkig doorbraken we de rangen niet en bleven we geconcentreerd als team. Ik kon de 3-1 maken op pass van Zehic. We vielen met tien nadat onze keeper rood kreeg. Toch bleven we vol gaan met zijn tienen. We liepen nog tot 4-1 uit via Raeymaeckers. Het was knokken van begin tot einde. De voornaamste doelstelling was binnen, we hebben samen de zes op zes kunnen binnenhalen”, wist de twintiger die in Leuven woont.

De volgende horde is Sparta Haacht Statie.

“Na hun verlies in hun openingsmatch voor eigen volk en in hun nieuwe stadion zullen ze wel gebeten zijn op winst tegen ons. Het is altijd lastig spelen tegen hen. Het komt er voor ons op neer om opnieuw alles voor elkaar te geven en hopelijk de driepunter mee huiswaarts te nemen”, aldus de aanvaller met een voorgeschiedenis bij onder andere reeksgenoten HO Bierbeek B en KV Tremelo.”

Geef een reactie