logo Casalina

Glenn Moyaerts speelde de voorbije twee seizoenen vier matchen door blessures

Glenn Moyaerts speelde de voorbije twee seizoenen vier matchen door blessures
Glenn Moyaerts met zijn voetbreuk die deels aan de basis lag van zijn hernia

Veel plezier beleefde verdediger Glenn Moyaerts van derdeprovincialer FC Tildonk nog niet aan dit seizoen. Als gevolg van een hernia kon hij de eerste vijf competitiematchen bij de geel-groenen niet meespelen. Nu gaat het beter met hem en snakt hij naar competitieminuten maar of er nog effectief zal worden gespeeld deze jaargang, dat valt ergens te vrezen.

De twintiger uit Wezemaal miste vorig seizoenen vele matchen door een gebroken rechtervoet.

“Ik heb nog niet meegedaan dit seizoen. Iedereen hoopt dat we snel terug kunnen beginnen en kunnen laten zien dat we een hogere plaats waard zijn. De vijf wedstrijden die we tot nu toe speelden, verliepen met ups en downs. Twee wedstrijden verliepen met tegenslag en daarin haalden we ons niveau niet. In de andere duels, zoals de thuisderby tegen Sparta Haacht, daarin lieten we zien dat we goed kunnen voetballen”, geeft de verdediger weer. “Onze competitieve ambities lossen momenteel de verwachtingen niet, maar met deze groep en de nieuwe coach moet dat zeker haalbaar zijn.”

De hoop op een herneming van de competitie wordt met de dag kleiner. In zijn eerste seizoen speelde Moyaerts 28 matchen voor de geel-groenen. Vorig seizoen door zijn blessure amper vier en dit seizoen vooralsnog geen.

“We hopen op een herneming, maar moeten realistisch zijn. Het geloof wordt stilaan kleiner. Alles zal afhangen hoe de besmettingscijfers de komende dagen gaan evolueren. Ik ben aan het werken aan mijn comeback, voor mij mag het terug beginnen”, klonk het op een deels gemeende maar deels komische toon. “Ik had een hernia opgelopen tijdens de eerste vriendschappelijke match tegen Zichem midden augustus. Dat was nog ergens een gevolg van mijn gebroken voet. Ik was zeer gemotiveerd voor dit competitiejaar, het is een jammere ontwikkeling. Hopelijk keert alles snel terug naar het oude.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *