logo Casalina

Geen transfers voor KFC Baal, geloof in eigen kunnen!

Geen transfers voor KFC Baal, geloof in eigen kunnen!
KFC Baal is op zoek naar sparringpartner voor deze zaterdagavond!

Tweedeprovincialer KFC Baal verrichtte vooralsnog geen transfers. Van hun sterke kern week middenvelder Arno Verhoeven uit naar derdeprovincialer Sparta Haacht Statie, Seppe De Ridder doet het iets rustiger aan. Trainer Mathias Vrebosch licht toe wat er dit seizoen leefde bij de promovendus en waarop hij hoopt voor volgend seizoen.

“Onze doelstelling afgelopen seizoen was om zo snel mogelijk gered zijn en ergens tussen plaats acht en twaalf te eindigen. De start was veelbelovend met een verdiende vijftien op vijftien stonden we samen aan de leiding na vijf speeldagen. Het is jammer, maar wel begrijpelijk, dat de competitie werd gestaakt als gevolg van Covid-19. Volgend seizoen mikken we resoluut op een plaats in de linkerkolom. We hebben gezien dat we zeker ons mannetje kunnen staan in tweede provinciale. De reeks zal volgend jaar de sterkste reeks in tweede provinciale zal zijn in jaren. Ploegen als Rotselaar en Herent blijven stabiel in hun transfers. Averbode, Holsbeek, Elewijt versterkten zich en zullen mee bovenaan eindigen”, wikt en weegt Vrebosch.

Een vijftien op vijftien het voorbije seizoen liet al zien dat de mayonaise bij de groen-roden pakte.

“Onze ploeg blijft samen. Seppe De Ridder gaat het iets rustiger aan doen, maar blijft wel beschikbaar. Voor de rest gaf iedereen zijn akkoord. Vorig jaar hebben we ons gericht versterkt voor tweede provinciale en daar bouwen we nu op verder. De zes transfers van toen waren allemaal spelers die iets kunnen betekenen in deze sterke reeks. Dat zie je ook aan hun speelminuten. We hebben als club getracht om zoveel mogelijk te investeren in onze eigen spelers. Als club is het allesbehalve makkelijk in deze tijden en we appreciëren de inspanningen van de spelers. We tellen voorlopig geen nieuwe namen. Het is een toch wel vreemde periode op de transfe markt, maar niets hoeft voor ons. We hebben een goede groep op en naast het veld en hier geloven we volledig in. Moesten er nog ergens een opportuniteit komen, zullen we bekijken wat mogelijk is”, besloot de trainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *