logo Casalina

G-ploeg van Sporting Kampenhout zoekt uitbreiding

G-ploeg van Sporting Kampenhout zoekt uitbreiding
De G-sporters (links vooraan) en de U11 mochten het veld op met hun grote helden bij Kampenhout

Net voor de aftrap van Sporting Kampenhout-KFC Diest in derde amateur B mochten de U11 en de G-ploeg van Sporting Kampenhout mee het veld betreden. De spelers genoten zichtbaar van het warme herfstzonnetje en de schijnwerpers waaraan ze kortstondig werden blootgesteld.

Trainer Peter Kabel (59) werkte voordien vijftien jaar met jeugd en nu is hij aan zijn zevende jaar met G-sport bezig. Hij heeft het prima naar zijn zin bij de geel-blauwen met beperking. De staff bestaat voorts uit T2 Steven Van Campenhout (49) en délégué Bea Van Den Bossche. De ploeg telt momenteel zeven spelers, de jongste is 12 lentes oud en de oudste 41. Binnenkort organiseren ze een open training voor geïnteresseerden. Hun vast trainingsmoment aan de Zeypestraat in Kampenhout valt op zondag tussen 10 en 11.30 uur. “Een ideaal uur voor iedereen. Het gaat er ontspannen aan toe en zo heb je nog iets aan je zondag”, klonk het.

“Het gaat onder meer om de vriendschap, een leuke mentaliteit en schaven aan hun kwaliteiten. We leggen ze geen druk op, ze spelen geen competitie wel vriendschappelijke duels of toernooien waarop ze veel plezier beleven. Wekelijks beleven ze leuke momenten op training”, wist coach Kabel. “Uiteraard is er nog steeds ruimte voor nieuwe spelers of ze nu mannelijk of vrouwelijk zijn”. Meer informatie omtrent hun open training volgt zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *