logo Casalina

Futsal Shokudo Aarschot komt in zware reeks terecht

Futsal Shokudo Aarschot komt in zware reeks terecht
Durakovic met de passeerbeweging langs de Luikse extra veldspeler

Verdedigende kracht bij Futsal Shokudo Aarschot onderging een zware ingreep aan de knie in het tussenseizoen. Toch is Belgisch international Meris Durakovic (31) moet één van de belangrijkste figuren worden bij de rood-zwartgekleurde troepen van trainer Bart Schapmans.

Durakovic onderging de ingreep in de laatste week van mei.

“Op het einde van de competitie ondervond ik er last van. Het tussenseizoen was voor mij een ideaal moment om een ingreep te ondergaan in het UZ Antwerpen. Week na week gaat het beter. Ik bevind me in de laatste weken van mijn revalidatie. Ik ben volop aan het trainen bij de kinesist en de voorbereiding zou haalbaar moeten zijn. Dat is het plan. Daarna is het rustig aan in de richting van de competitiestart toewerken.”

De sterke reeks schrikt de voormalige speler van Hasselt en Real Herentals allerminst af.

“Ik sta er niet alleen voor want deze groep is heel sterk, alleen zijn er zo’n handvol andere teams die eveneens sterk zijn en misschien wel sterker. Nog nooit eerder was een reeks in tweede nationale zo aantrekkelijk met tal van grote namen. Bij Standard de Liège rekenen ze bijvoorbeeld op de titel, zoals ze onlangs hadden uitgesproken. Wij willen het die teams zo moeilijk mogelijk maken, de eerste thuiswedstrijd is direct tegen de Luikse gigant en alles kan thuis. Dat lieten we vorig seizoen zien door hen met 2-0 te kloppen. Met de supporters in de rug en een goedgevulde hal aan onze Demervallei kunnen we misschien wel stunten”, liet een gemotiveerde Durakovic weten.

De reeks van FS Aarschot van komend seizoen bestaat uit…

Defra Herstal 1453 – Futsal Project, SL16 Football Campus, Futsal Team Borgerhout, Proost Lierse, ZVC Solona Ranst, Zvc United Wellen, Futsal Project Brussels,  Futsal Academy La Baracca Zutendaal, Racing Genk Futsal, FT Houthalen La Baracca en Futsal Academie Antwerpen en Schaerbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *