logo Casalina

FPA wordt de komende drie seizoenen Futsal Shokudo Aarschot

FPA wordt de komende drie seizoenen Futsal Shokudo Aarschot
FP Aarschot wordt minstens drie seizoenen Futsal Shokudo Aarschot

Shokudo wordt vanaf komend seizoen, 2022-2023, de naming-partner van Futsal Project Aarschot, dat maakte de rood-zwartgetinte club onlangs bekend tijdens hun persconferentie. De komende drie jaren verbinden FPA en Shokudo zich aan elkaar en vanaf het seizoen 2022-2023 treedt de club aan met hun nieuwe naam, nieuwe logo en nieuwe outfits!

De zaalvoetbalclub organiseerde voor hun partners, sympathisanten en genodigden, hun Season Kick-Off Launch. Op deze persconferentie, die ook integraal via social media gevolgd kon worden, werd het meerjarenplan #FPA2025 voorgesteld en werd er een laatste keer teruggeblikt op de voorbije drie seizoenen.

Als kers op de taart werd de nieuwe naam en het nieuwe clublogo onthuld in aanwezigheid van burgemeester Gwendolyne Rutten, Shokudo-zaakvoerder Bipan Gurung, nieuwe hoofdcoach Kevin Meijer en speler Branco Rubenschüh. Nadien werd ook de nieuwe zaal ‘Hana Matsuri’ in het restaurant feestelijk geopend. Shokudo werkte maandenlang aan hun verbouwingen en breidt hun capaciteit sterk uit met een nieuwe zaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *