logo Casalina

FC Tildonk oefent niet tegen SK Waanrode

FC Tildonk oefent niet tegen SK Waanrode
Deze donderdagavond zal er niet gevoetbald worden bij Tildonk

Normaal gezien gingen de groen-gelen in hun stadion in de Zevende Liniestraat donderdagavond een oefenmatch spelen tegen medederdeprovincialer SK Waanrode. Dit treffen werd afgelast, voor een keer heeft covid 19 er helemaal niets mee te maken.

Kersverse Tildonktrainer Christophe Francart legt uit.

“Het werd afgelast deels op vraag van beide teams. We zitten beiden met vele lichte blessures, zij speelden vorig weekend nog de eerste ronde van de Beker van België. We wilden de donderdagavondmatch vervroegen omdat we geen verlichting hebben, maar SK Waanrode kon niet vroeger afzakken. Vorige week moesten we de oefenpot tegen Glabbeek twintig minuten voor tijd stoppen omdat het te donker werd, dat wilden we nu zeker voorkomen”, wist Francart.

Tildonk oefent zondag op het terrein van Toekomst Bunsbeek. De kat zit mogelijk weer op de koord voor volgende dinsdagavond, voor het thuisduel van Tildonk tegen KVC Kessel-Lo 2000, dat begint normaal gezien om 18.45 uur. “Ook dat duel zal mogelijk vervroegd worden om de duisternis tegen te gaan. We checken nu bij hen of ze vroeger kunnen afkomen. Indien dat niet zo is, dan bestaat de kans dat we op het veld van Kessel-Lo spelen omdat ze daar wel verlichting en bovendien kunstgras hebben”, aldus de trainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *